Kurtulmuş: Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonu doların ayarını bozdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gezi olayları ve 17 Aralık yolsuzluk operasyonuyla doların ayarının bozulduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kurtulmuş: Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonu doların ayarını bozdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gezi olayları ve 17 Aralık yolsuzluk operasyonuyla doların ayarının bozulduğunu söyledi. Kurtulmuş, "Allah'dan revamıdır. Bu hak mıdır? Hakikat midir? Adalet midir? İnsaf mıdır? Vicdan mıdır? Müslümanlık mıdır?" diye eleştirdi, doların yükselişi karşısında ortaya çıkan yolsuzluk iddialarına değinmedi.

Kurtulmuş, Kars'ta yeni Belediye hizmet binasının açılış törenine eşiyle birlikte katıldı. 680 konutluk TOKİ projesinin bittiğini ifade eden Kurtulmuş, "Ama insanlar içeriye doğalgaz abonelik parasını veremedikleri için henüz kura çekilmiş olmasına rağmen yerleşemiyor. Size şu müjdeyi vermek isterim, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı buranın abonelik parasını Kars'a gönderdi. İnşallah abonelik parasını Bakanlık verecek ve hak sahipleri doğal gazına kavuşmuş bir vaziyette yeni evlerinde oturacaklar." dedi.

Kurtulmuş, belediye hizmet binasının açılışının ardından Kars Valisi Eyüp Tepe'yi makamında ziyaret etti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, 30 Mart'ta kendi beklentilerini çok üstünde sonucun çıkacağını iddia etti.

Basın mensuplarının, özel okullarda da teftiş yapılacak mı? Sorusuna Kurtulmuş, bu süreçte çeşitli söylentilerin ortaya çıkacağını ifade ederek, "Özel okullar dediğiniz okullarda nihayetinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullardır. Hepsinin yönetmelikleri bağlı oldukları yasalar var. Dolayısıyla rutinin dışında hiçbir şey yapılmıyor ve yapılmayacaktır. Bundan herkes rahat olsun." dedi. CİHAN

Yorumlar