'Korkunun ecele faydası yok, Erdoğan ilk olacak'

Adalet eski Bakanı Bozdağ HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın TBMM grup toplantısındaki izahatlarına Twitter üzerinden cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Korkunun ecele faydası yok, Erdoğan ilk olacak'

Bekir Bozdağ'ın izahatları şöyle: 

"HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve gibi ideolojik politika oluşturan herkes biliyor ki, Başkanlıkta seçmenin yüzde 51'nin oyunu sektör Başkan olur. Irkçı, ayrımcı, bölücü, radikal ve başkaca aykırı düşünceye sahip bulunan başkan seçilebilir mi? Başkanlık sisteminde; ırkçı, bölücü, radikal, ötekileştirici, dışlayıcı ve ayrımcı fikirlere sahip bulunan birinin başkan olması olasıdır değildir. 

HDP Eş Başkanı Demirtaş,barajı geçecek oyu temin için Başkanlık sistemi karşıtlarına 'Başkanlığa lakin HDP mani olur.' mesajı verdi. 

Demirtaş ve başkanlık sistemi karşıtlarına, Tayyip Erdoğan Başkan olacak diye korkanlara diyorum ki: 'Korkunun ecele faydası yok.' derler. 

Cumhurbaşkanımıza vaktiyle 'Muhtar dahi olamaz.' dediler; fakat o, Allah'ın katkısı ve milletimizin desteğiyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı oldu. 

Şimdi de, 'Erdoğan Başkan olamaz.' diyenlere, derim ki: Rabbim diler, milletimiz de destek olursa inşallah o,Türkiye'nin ilk Başkanı da olacaktır. 

Bulunduğu yere Cumhurbaşkanımız, pis ittifaklarla yada ayak oyunlarıyla değil, Allah'ın katkısı ve milletimizin desteğiyle gelmiştir. 

Bulunduğu yere Cumhurbaşkanımız, pis ittifakları, tuzakları ve oyunları boza boza; sırf halkla gönüllü ittifak kurarak gelmiştir. 

Büyük Türkiye'ye ve kocaman Türkiye'nin yürüyüşüne HDP,CHP, MHP ve bunlara enlem destekler asla mani olamayacaktır."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar