Koç: Bu seçim haram iktidarının değil, helal süt emmişlerin seçimi olacak

CHP'li Haluk Koç, daha önce iktidarın yolsuzluğunu anlattığında hakkında davalar açıldığını hatırlatarak, "Şimdi benim dediklerimin hepsi, hırsızlıkları, yolsuzlukları ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Koç: Bu seçim haram iktidarının değil, helal süt emmişlerin seçimi olacak

CHP'li Haluk Koç, daha önce iktidarın yolsuzluğunu anlattığında hakkında davalar açıldığını hatırlatarak, "Şimdi benim dediklerimin hepsi, hırsızlıkları, yolsuzlukları ortaya çıktı. Her şey ortada. Bu seçim haram iktidarı değil, helal süt emmişlerin seçimi olacak." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Tarık Cengiz, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Bafra İlçe Teşkilatı ve partililerle seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, burada yaptığı açıklamada, "Buraya her gelmemde bunların hırsızlığını, yolsuzluğunu anlatıyordum. Ve her basın açıklamamdan sonra hakkımda davalar açılıyordu. Şimdi benim dediklerimin hepsi, hırsızlıkları, yolsuzlukları ortaya çıktı. Her şey ortada.’’ şeklinde konuştu.

Kendisine ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na 'siz suç işliyorsunuz' denildiğini hatırlatan Koç, sözlerine şöyle devam etti: "Siz milleti tepeden tırnağa kadar soyana kadar suç işlemiyorsunuz da, ben senin yolsuzluğunu, hırsızlığını, arsızlığını ortaya koyan dinleme kayıtlarını ortaya koyduğumda mı suç işliyorum. Evet o zaman herkesin önünde söylüyorum. AKP’yi tehdit ediyorum. Bu seçimi haram iktidarı değil, helal süt emmişlerin seçimi olacak. Bafra ve Samsun’da, bölgede hırsız sürüsüne karşı verilen dirayetli duruşun tek güvencesi CHP’dir."

"Hani bir türkü var. 'Ak dediler kara çıktı, her yerlerinden para çıktı.’’ diyen Haluk, Koç, "AKP’nin yolunun sonu bu seçimde görülecek. Devletin en üst katında hırsızlık yapılıyor, devlet soyuluyor, ihaleler yandaş iş adamlarına veriliyor. Yok, canım siz milleti tepeden tırnağa kadar soyana kadar suç işlemiyorsunuz da, ben senin yolsuzluğunu arsızlığını ortaya koyan dinleme kayıtlarını ortaya koyduğumda mı suç işliyorum. Alnına hırsızlık damgası yapıştı mı senin. Türkiye artık tek partinin diktatörlüğünden kurtulacak, yeni bir döneme giriyor. Hırsızlığın arsızlığın soruşturulacağı, yapanın yanına kar kalmayacağı bir dönem geliyor. Her oy namustur. Bu kadar namussuzluk yapanlara karşı ben oyumla namusumu koruyacağım demek zorundayız.’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

Açıklamadan sonra Bafra ilçesine bağlı Emenli, İkiztepe, Dededağı, Tütüncüler, Evrenuşağı ile Sürmeli köylerine giden partililer, vatandaşları dinledi ve Türkiye’nin geleceği için CHP’ye oy istedi. CİHAN

Yorumlar