'KIlıçdaroğlu'nun siyasi hayatı bitebilir'

Bu seçimlerin Kılıçdaroğlu'nun son seçimi olabileceğini iddia eden Cem Küçük nedenlerini sıraladı.

Google Haberlere Abone ol
'KIlıçdaroğlu'nun siyasi hayatı bitebilir'

Yeni tan Gazetesi yazarı Cem Küçük CHP'nin kusur ittifaklar arasında olduğnu söyledi..Küçük, 7 Haziran seçimlerinden sonra CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı bitebilir diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN BU SEÇİMDE SİYASİ HAYATI BİTEBİLİR

CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu son seçimi olabilir. Çünkü buradan alacağı yüzde 25-26’lık bir oy, onun zaten siyasi hayatını bitirecek bir şeydir, fiili olarak. Çünkü 2010’dan bu güne kadar umumi başkan, zaten oraya nasıl geldiği belirgin ve AK Parti karşısında her hangi bir ümit ortaya koyamayıp , partiyi değiştirecek bir yöne çizemiyorsa, bireylere ümit olamıyorsa, bu ülkedeki yalnızca sert ulusalcı, milliyetçi kişiler dışında muhafazakarlar, Kürtler, dindarlar, başkaları da olabilmektedir bunun içinde, CHP’ye yönelmiyorsa bir sorun mevcut demektir. 

CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli’li. Diyarbakır, Batman, Bitlis, Hakkari, belki ilk geldiği vakitler buralardan oy alma şansı küçükte olsa vardı. En az 25-30 ilde CHP hiç yok, varlığı yok. Belli yerde tabelası var. %25 -26 oy alıyor, milletin dörtte birinde karşılığını görüyor, Batı’da, ortada bir kısım yerlerde var. Ben o nedenden dolayı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu seçimde siyasi hayatının biteceği kanaatindeyim.  

Programda Aydın Doğan'ın izahatlarını da değerlendiren Yeni tan Gazetesi yazarı Cem Küçük "Aydın Doğan'ın AK Parti ve Erdoğan muhalifliği hiç bir süre bitmeyecek" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar