Kılıçdaroğlu'nun hangi sebeple ifadeye çağrıldığı belirtilmiyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'şüpheli' sıfatıyla çağrı kağıdı gönderildi. 2014/11696 soruşturma no'lu çağrı kağıdı, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'nun hangi sebeple ifadeye çağrıldığı belirtilmiyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'şüpheli' sıfatıyla çağrı kağıdı gönderildi. 2014/11696 soruşturma no'lu çağrı kağıdı, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir imzalı.

Kılıçdaroğlu'nun 'şüpheli' olarak belirtildiği çağrıda, çağırma nedeni olarak ise "Şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurmak için" deniliyor. "Yapılmakta olan bir soruşturmaya esas olmak üzere; Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından şüpheli olarak ifadeniz alınacağından çağrı kağıdına ilişkin tebligatı aldığınızda 10 gün içinde Cumhuriyet Başsavcılığımıza müracaat etmeniz gerekmektedir." ifadeleri kullanılıyor.

Çağrılan yer İstanbul Adliyesi gösterilirken; 10 gün içinde hafta içi hergün mesai saatleri içinde 9.30-16.00 saatleri arasında beklendiği kaydediliyor.

CİHAN

Yorumlar