Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars mitinginde yine büyük bir gafa imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!
 Kılıçdaroğlu, partisinin Kars Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde Kars'ın hayvancılık ve besicilik konusunda çok önemli bir kent olduğunu vurguladı. Et ve Balık Kurumunu yeniden yapılandıracaklarını bildiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
ET VE BALIK KURUMU'NUN ADI 'ET VE SÜT KURUMU' OLACAK"
Adı Et ve Süt Kurumu olacak. Sadece ve sadece besicilerimize hizmet edecek. Kombina mı, elbette olacak. Nerede olacak, elbette Kars'ta olacak. Kars'ın yaylaları buna imkan veriyor. Çalışkan insanları buna imkan veriyor. Şeker fabrikasını niye kapatmayacağız. Hem şeker üreteceğiz hem şeker pancarı üreteceğiz hem besiciye yardımcı olacağız hem Türkiye'ye yardımcı olacağız. Köylü kazanacak, işçi kazanacak, esnaf kazanacak, Türkiye kazanacak, Kars kazanacak, herkes kazanacak. Sadece ve sadece hortumcular kaybedecek" dedi.  Ama seçmene bulunduğu vaadi AK Parti 2 yıl önce yapmıştı.
AK PARTİ 'ET VE BALIK KURUMU'NU 2 YIL ÖNCE 'ET VE SÜT KURUMU' YAPMIŞTI
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü'nün, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü adıyla yeniden teşkilatlandırılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 27 Nisan 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber7

Yorumlar