Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a skandal ifade

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken skandal ifadelere imza attı. Kılıçdaroğlu, "Başkan olamayacaksın, bu milletin kanında boğulacaksın" dedi

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a skandal ifade

Son Haberler Logo

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada skandal ifadelere imza attı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdiği konuşmasında, "Başkan olamayacaksın, bu milletin kanında boğulacaksın" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ilgili bölümü şöyle: AK Parti yönetimiyle PKK işbirliği halindedir. Versinler mahkemeye, hepsini ispat edeceğim. Kimse kanın, gözyaşının üzerinde oturamaz. Kanı ve gözyaşını bir seçenek olarak milletin önüne koymayı asla kabul etmiyoruz. PKK mahkemeler kurdu, sesleri çıkmadı. Vergi daireleri kurdular, askere alma daireleri kurdular, trafik kontrolü yaptılar, şehirleri cephaneliğe dönüştürdüler, ses yok! Neden milletin önüne kanı ve gözyaşını koyup başkan olacağım diyor. Sen başkan olamayacaksın, bu milletin kanında boğulacaksın.

7 Haziran'da seçim oldu, havuz medyası başta, "Türk milleti kaosu seçti" niye kaosu seçsin? Acılarımız çok fazla, demokraside bir kural vardır, AKP'ye oy veren vatandaşlarımızı siz ikna edeceksiniz. Korkmayın. Açık ve net, 180 derece değişmesi lazım. Devlet adamlığı, kendi ülkesinin çıkarlarını savunan devlet adamıdır. Türkiye'yi Ortadoğu bataklığının parçası haline getirenler devlet adamı olamazlar."

Yorumlar