Kılıçdaroğlu yine 'diktatör bozuntusu' dedi

Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde yaptığı konuşmada bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'diktatör bozuntusu' diyerek hakaretlerde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu yine 'diktatör bozuntusu' dedi

Son Haberler Logo

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde yaptığı konuşmada bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'diktatör bozuntusu' diyerek hakaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, parlamenter sistem bekleme odasına alınmıştır, şeklindeki sözlerine tepki göstererek, 'demokrasiyi bekleme odasına almıştır' dedi. 

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde bugün düzenlenecek Parti Meclisi toplantısı öncesi yaptığı konuşmada, PKK yanlısı bildiriye imza attıkları için tutuklanan üç akademisyene sahip çıktı. Kılıçdaroğlu, tutuklama kararından 'havuz medyası' olarak nitelendirdiği medyayı sorumlu tuttu. 

Kılıçdaroğlu, hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığını savundu. Çözüm Süreci döneminde AK Parti mensupları ile hükümet üyelerini Öcalan hakkında, sürece katkılarından dolayı, söyledikleri sözleri açıklayarak yardım yataklık yapıldığını ileri sürdü. 

Kılıçdaroğlu, 'kazaen CHP'liler bunları söyleseydi ne olurdu?' diye sordu. 

Cumhuriyet savcılarına çağrı yapan Kılıçdaroğlu, hükümet üyeleri hakkında soruşturma açması için "Yürekli bir savcı arıyorum" dedi. 

"BÜTÜN ARAPLAR TÜRKİYE'YE DÜŞMAN"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, son dönemlerde zor durumda olduğu için birçok ülkedeki bürosunu kapatma kararı alan Arap Birliği'nin kararına değindi. 

Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki bürosunu da kapatan Arap Birliği'nin bu kararının arkasında Türkiye düşmanlığının yattığını savundu. 

Kılıçdaroğlu, "Neden kapattılar. Çünkü bütün Araplar Türkiye'ye düşman oldu" dedi. 

Yorumlar