Kılıçdaroğlu sözlerini savundu, Koç açıklık getirdi

Aile Bakanı'na hakaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendi sözlerini sahiplenirken, CHP Sözcüsü Koç, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine açıklık getirmeye çalıştı

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu sözlerini savundu, Koç açıklık getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleri için, "Kılıçdaroğlu o ifadeleri 'Kendini siper etti' anlamında kullandı" dedi. Gelen tepkilere cevap veren Koç, "Sizin gibi üç beş gürültücünün önünde eğilecek, geri çekilecek kadrolar değiliz biz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Söyleniş amacının dışında bir yorumla ele alıp, siyaseti gerim gerim gerip CHP'nin Genel Başkanını, CHP'nin tüzel kişiliğini, tümünü töhmet altında bırakıyorlar" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sayın Genel Başkanımızın dün ifade ettiği cümle üzerine fırtınalar kopartılıyor. Muammer Güler'in Reza Sarraf'a söylediği cümleyi kullandı. Niye aklınıza hemen başka şeyler geliyor. Aklınızda hep o var da onlar. Muammer Güler'le Reza Sarraf arasındaki ilişkiyi nasıl açıklayacaksınız? Orada bu ifade önünde siper oldum, önünde paspas olurum anlamına gelirken, siz buradan bir cinsi anlam çıkartıyorsunuz. Sizin kafanız tümden bozulmuş. Tümden ayarlarınız bozuk. Sema Hanım, aileden sorumlu bakan hanım, çocuk istismarcılarının önünde kendini siper etmiştir. O sözleriyle bunu söylemiştir. Söyleniş amacının dışında bir yorumla ele alıp, siyaseti gerim gerim gerip CHP'nin Genel Başkanını, CHP'nin tüzel kişiliğini, tümünü töhmet altında bırakıyorlar."

Koç, "Durumdan vazife çıkartan müsvedde de konuşuyor havaalanında. Takip listesinden çıkarmış. Bak Binali'yi hazırlıyorlar, sen önüne bak önüne. Sen yolcusun. Otur da koltuğunun ayaklarını sağlamlaştır. Gidiyorsun, Ahmet Bey. İki güne bir tekzip ediyor seni üst akıl" ifadelerini kullandı.

Yorumlar