Kılıçdaroğlu: Soma’daki şehit işçilerimize rahmet diliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden işçilere rahmet, aileleri, yakınları, işçi arkadaşları, Soma’ya ve Türkiye’ye başsağlığı ile sabır diledi.     Kemal...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: Soma’daki şehit işçilerimize rahmet diliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden işçilere rahmet, aileleri, yakınları, işçi arkadaşları, Soma’ya ve Türkiye’ye başsağlığı ile sabır diledi.

    Kemal Kılıçdaroğlu saat 12.00’de özel uçakla Soma’ya gidecek. CHP Basın Birimi’nde yapılan yazılı açıklama da Kılıçdaroğlu’nun bu sabah yapacağı Türk-İş ziyareti ile saat 13.00’te Başkanlık edeceği MYK toplantısını iptal ettiği belirtildi. Açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu büyük acılar yaşanan Soma’ya gitmek üzere Etimesgut’tan hareket edeceği vurgulandı. Kılıçdaroğlu, Akhisar/Akselendi’ye indikten sonra Soma’ya geçerek taziyelerde bulunacak.

    “Dileğimiz, yüreklerimizi yakan, içimizi çok derinden inciten, yüreğimizi yaralayan acılarımızın, üzüntülerimizin daha da büyümemesi” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Soma’da şehit işçilerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına, işçi arkadaşlarına, Soma’ya ve Türkiye’ye başsağlığı ile sabır dileyeceğim. MYK üyelerimiz ve milletvekillerimizle acıların yaşandığı yerlere ziyaretlerde bulunacak, ilgililerden yetkililerden de bilgiler alacağım. Dileğimiz, yüreklerimizi yakan, içimizi çok derinden inciten, yüreğimizi yaralayan acılarımızın, üzüntülerimizin daha da büyümemesi.” dedi.

CİHAN

Yorumlar