Kılıçdaroğlu miting sayısını 50 ille sınırlandırdı

2011 seçimlerinde 81 ilde miting düzenleyen CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bu seçimlerde miting sayısını 50 ille sınırlandırması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu miting sayısını 50 ille sınırlandırdı

CHP, 2015 seçim kampanyasını, 29 Mart'ta 55 seçim etrafında yapılacak "önseçim"in derhal arkasından nisan ayının ilk haftasında başlatmayı planlıyor.

Kurmayları nedeni ile CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunulan "Seçim Bildirgesi" iri bir katılımla kamuoyuna açıklanacak. Bildirgeyle birlikte, partinin seçim şarkısı ve sloganları da tanıtılacak.

Mitinglerin dışında Kılıçdaroğlu'nun, sürpriz il ziyaretleri yapması planlanıyor. "Doğrudan temas" ziyaretlerinde Kılıçdaroğlu, halkın arasına karışacak, toplu atama araçlarına binecek, çarşı ve ev ziyaretleri yapacak. Seçim kampanyasının esas temasını iktisat oluşturacak ve aile sigortası bu şeklinde projelerle vatandaşın cebine hitap edilecek.

STRATEJİ TAMAM, SIRA UYGULAMADA

Alışılmışın dışında bir seçim kampanyası için kolları sıvayan CHP yönetimi, Barack Obama'ya ABD Başkanlığı alternatifini açan Benenson Strateji Group ile anlaştı.

Benenson, anketler aracılığı ile seçmen davranışını ölçüyor ve elde edilen veriler ışığında CHP'nin seçim stratejisinin oluşturulmasına ait önerilerde bulunuyor.

Partinin vaatlerinin ABD'li şirketin yönlendirdiği "seçim stratejisi" çerçevesinde Ali Taran'ın hazırlayacağı reklamlarla iri kitlelerle buluşması hedefleniyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar