Kılıçdaroğlu: Mazot, gübre fiyatları niye pahalı, birileri yürütüyor diye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haramilerin iktidarını yerle bir edeceklerini ifade ederek," Mazot ve gübre fiyatlarını biliyorsunuz.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: Mazot, gübre fiyatları niye pahalı, birileri yürütüyor diye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haramilerin iktidarını yerle bir edeceklerini ifade ederek," Mazot ve gübre fiyatlarını biliyorsunuz. Niye bu kadar pahalı? Birileri yürütüyor diye. 'Mazot ve gübre fiyatını indireceğim' dedim. 'Parayı nereden bulacaksın?' dediler. Biz, çalmayacağız. Artık ben ona 'başçalan' diyorum." şeklinde konuştu.

Çanakkale'den sonra Çan ilçesine geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ildeki son programını Biga ilçesine ayırdı. Yalova'daki mitingden önce burada seçim otobüsü üstünde kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu'nda ortaya çıkan paralara gönderme yaparak, "İyi misiniz? Kutulardan haber var mı? Hiç meraklanmayın, ne yaparsa yapsınlar ben bunun hesabını halkım adına soracağım. Yürütmenin başkanının, yakasına yapışacağım." ifadelerini kullandı.

Kendisini dinlemeye gelenlere, ayın 30'unda ellerini vicdanlarına koyup sandığa gitmelerini isteyen Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasını şöyle tamamladı: "Haramilerin iktidarını yerle bir edeceğiz. Mazot ve gübre fiyatlarını biliyorsunuz. Niye bu kadar pahalı? Birileri yürütüyor diye. 'Mazot ve gübre fiyatını indireceğim' dedim. 'Parayı nerden bulacaksın?' dediler. Biz çalmayacağız. Artık ben ona 'başçalan' diyorum."
Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmanın ardından helikopterle Yalova'ya geçti.
CİHAN

Yorumlar