Kılıçdaroğlu, Manisa'da CHP belediye başkan adaylarını tanıttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Büyükşehir ve 17 ilçenin belediye başkan adaylarını tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, Manisa'da CHP belediye başkan adaylarını tanıttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Büyükşehir ve 17 ilçenin belediye başkan adaylarını tanıttı. Kılıçdaroğlu, Manisa’ya İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve çok sayıda milletvekiliyle birlikte geldi.

Manisa’ya yerel seçim için geldiklerini belirten Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Biraz sonra sizin için adayları tanıtacağız ancak izin verirseniz önce genç, tuttuğunu koparan bir Manisalıyı, Özgür’ü buraya çağırıyorum. Özgür, Parlamento'nun çalışkan milletvekillerinden bir tanesi, 135 kez Parlamento'da kürsüye çıktı. Türkiye’nin ve Manisa’nın sorunlarını dile getirdi. AKP’nin adayı ne kadar çıktı? Yedi kez. Özgür Özel’i önce Allah’a emanet ediyorum, sonra size emanet ediyorum. CHP’de gençler yok diyorlar, işte buyurun genç. O yaşamını Manisa’ya ayıracak. Ben ona güveniyorum, siz de ona güvenin. O korumalarla gezmiyor, sizin aranızda geziyor. Özgür’ü sadece Manisa mı tanıyor? Hayır. Başta Osmaniye, bütün Türkiye tanıyor. Göreceksiniz, Özgür’ü bütün dünya tanıyacak.” dedi.

Milletvekili Balbay da Manisa’nın Özgür Özel gibi bir adaya sahip olduğu için şanslı olduğunu söyledi: “Meclis'in en çalışkan milletvekili Özgür Özel, Manisa’nın tüm dertlerine derman olacak. Ona sahip çıkın. Seçimi kazandığımız takdirde Özgür Özel’in Ankara’daki başkan yardımcılarından birisi olmaya gönüllüyüm.” şeklinde konuştu.

CHP'nin Manisa adayları şunlar: Manisa Büyükşehir Özgür Özel, Ahmetli Cemal Sözüaş, Alaşehir Hasan Hüseyin Uysal, Akhisar Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Demirci Şerif Akneşe, Gördes Hüseyin Tokuş, Kırkağaç Özcan Kaçar, Kula Osman Kasırga, Salihli Mustafa Uğur Okay, Sarıgöl Yusuf Özkan, Saruhanlı Muharrem Ekici,Selendi Mehmet Cımık, Soma Bahri Yılmaz, Şehzadeler Semih Balaban, Yunus Emre Ali Arslan, Turgutlu Cengiz Ulman, Gölmarmara Erdal Civan ve Köprübaşı Hanifi Yelken. CİHAN

Yorumlar