Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini güncelledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini bugün (03 Mart) güncelledi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini güncelledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini bugün (03 Mart) güncelledi.

    CHP’nin resmi internet sitesine konan beyannamede; Kılıçdaroğlu ile birlikte eşi Selvi oğlu Kerem’e ait taşınmaz mal, kooperatif, taşınır mal, taşıt, diğer taşınır mallar, banka ve menkul değerler, altın ve mücevher ile borç alacak bilgileri ile hak ve beyanı gerekli görülen diğer servet unsurlarına ait bölümler yer aldı.

    Kılıçdaroğlu ailesi adına; 142 bin, 57 bin 313, 75 bin 285 lira 54 kuruş ve 300 bin liralık 4 ayrı taşınmak kaydı bulunuyor. Kılıçdaroğlu adına Akçalı Konut Yapı Kooperatifi ve Gökyurt Konut yapı Kooperati adına 1997 yılında 2 ayrı kayıt gözüküyor.

    2009 yılında 14 bin liraya alındığı kayıtlı olan 06 AF 3456 plakalı Clio marka bir adet taşıtı olan Kılıçdaroğlu’nun edindiği kişilerin isimler ile değeri 5 ve 2 bin lira arasında değişen 8 ayrı diğer taşınmaz kaydı bulunuyor.

    Kılıçdaroğlu’nun eşine ait bir adet pırlanta yüzük kaydı da beyannamede yer alıyor. Banka ve menkul değerler, borç alacak ilişkisi ile hak ve beyanı gerekli görülen diğer servet unsurları bölümlerinde ise birşeyin yazmadığı görüldü.

    "BAŞBAKAN ERDOĞAN MAL VARLIĞINI NEDEN YAYINLAYAMIYOR?"

    CHP’den yapılan açıklamada Kılıçdaroğlu’nun mal varlığı ve parasının anasının ak sütü gibi helal olduğu belirtilerek “Peki, R.T. Erdoğan neden mal varlığını güncelleyip yayınlayamıyor? Çünkü, helal değil haram.
Çünkü ne kadar eritseler, ne kadar sıfırlasalar 30 milyon Euro açıkta kalıyor. Pislik sızıyor, kokuyor beyannameye de sığmıyor.” denildi. CİHAN

Yorumlar