Kılıçdaroğlu: İktidarda gibi çalışıyoruz

"Sanki iktidardaymışız gibi çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki ülkemizi Mustafa Kemal'in söylediği gibi çağdaş uygarlığa taşıyalım"

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: İktidarda gibi çalışıyoruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir şeyden emin olmanızı isterim, hangi koşullarda olursa olsun tek amacım, bu ülkenin çıkarları, bu ülkenin menfaati, bu ülkenin insanları için çalışmak." dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öncesi Burdur'da bir otelde düzenlediği eğitim çalıştayının kapanış toplantısına katılmak üzere kente geldi.
Geniş güvenlik önlemleri altında karayoluyla Burdur'a gelen Kılıçdaroğlu, Burdur Organize Sanayi Bölgesi girişinde partililer ve parti yöneticilerince karşılandı.
Çalıştayın yapıldığı otele hareket eden Kılıçdaroğlu'nun yolu, İstasyon Caddesi'nde maytaplar yakan ve "Sayın Genel Başkan'ım geçmiş olsun, Burdur Belediyesi çalışanları" yazılı pankart açan grup tarafından kesildi. Aracından inen Kılıçdaroğlu, kendisine bir buket çiçek veren belediye çalışanlarına teşekkür etti.

"HOCALARIMIZLA EĞİTİMİ GÖRÜŞECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, otel önüne geldiğinde kendisini karşılayan partililerle ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve onlara hitaben konuşma yaptı.
"Bir şeyden emin olmanızı isterim, hangi koşullarda olursa olsun tek amacım, bu ülkenin çıkarları, bu ülkenin menfaati, bu ülkenin insanları için çalışmak." diyen Kılıçdaroğlu çalıştayda eğitim konusunun ele alınacağını hatırlattı.
Çocuklara çağdaş bir uygarlık içinde eğitim vermek istediklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Hedef, çağdaş uygarlık. Onu yakalamak istiyoruz. Sanki iktidardaymışız gibi çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki ülkemizi Mustafa Kemal'in söylediği gibi çağdaş uygarlığa taşıyalım." ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalıştaya katıldı.

Yorumlar