Kılıçdaroğlu için Bursa-Ankara yolunu kestiler (2)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin aday tanıtım töreni için Yenişehir Havaalanı'na geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu için Bursa-Ankara yolunu kestiler (2)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin aday tanıtım töreni için Yenişehir Havaalanı'na geldi. Parti otobüsüyle Bursa'ya hareket eden Kılıçdaroğlu'nun yolu Kestel civarında bir grup partili tarafından kesildi. Bursa-Ankara Karayolu'nda trafik bir süre aksadı. Kılıçdaroğlu, partililere, 'geç kalıyoruz' deyince partililer yolu açtı ve konvoy Atatürk Kapalı Spor Salonu'na doğru yeniden hareket etti.

    Yenişehir Havaalanı'na özel jet ile saat 11.36'da gelen Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından karşılandıktan sonra parti otobüsüne bindi. Uzun bir araç konvoyu ile Bursa'ya hareket eden Kılıçdaroğlu'nun otobüsü Bursa-Ankara yolu Barakfakıh yol ayrımında CHP Kestel İlçe Başkanlığı üyesi bir grup partili tarafından kesildi. Trafik ışıklarının da kırmızı yanmasıyla birlikte otobüsün önüne yürüyen partili grup, Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu.

    Kılıçdaroğlu'nun 'Tanıtım törenine geç kalıyoruz' uyarısı üzerine partili grup yolu yeniden ulaşıma açtı. Yol boyunca parti otobüsünden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu'nun seçim otobüsü bu kez Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde meşaleli partili grubu tarafından kesildi. Ellerindeki meşalelerle Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulunan partili gençler, uyarı üzerine yolu ulaşıma açtı. Kılıçdaroğlu, güçlükle spor salonuna girebildi. CİHAN

Yorumlar