Kılıçdaroğlu Havza'da partililerine hitap etti

Belediye başkan adaylarını tanıtmak üzere karayoluyla Samsun'a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Havza ilçesinde partililerce karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu Havza'da partililerine hitap etti

Belediye başkan adaylarını tanıtmak üzere karayoluyla Samsun'a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Havza ilçesinde partililerce karşılandı. Burada seçim otobüsünden seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini savundu.

Kılıçdaoğlu, şunları söyledi: “Güzel bir pankart var, 'Ankara’da İstanbul’da lağımlar patladı, Tayyip camdan atladı tutun'. Valla nereden atladığını bilmiyorum. Milletin kafasına düşmesin de nereye düşerse düşsün. Ülkenin iyi yönetilmediğini ben de biliyorum, siz de biliyorsunuz. Devleti yönetenlerin kendilerine çalıştıkları ortaya çıktı. Şimdi sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, il il gezip sabahtan akşama kadar konuşuyor. Niye konuşuyor biliyor musunuz? 'Savcı ve polis, niye hırsızın peşine düştü?' diyor. O da savcının ve polisin peşine düşmüş. Devlette böyle bir yönetim olur mu? Olmaz. Dersini vermek bana düşüyor, dersini vermek size düşüyor. Beraber dersini verelim. Allah büyüktür derler. gerçekten öyle. Bütün hataları meydana çıktı. Yanlışları meydana çıktı. Kusurları meydana çıktı. Yalanları meydana çıktı. Ya öbür dünyaya siz para mı götüreceksiniz Allah aşkına? Gözünüz doymadı mı sizin hâlâ? 1 milyar, 2 milyar, 3 milyar, yeter ya. Düşün milletin yakasından. Düşürüleceksiniz. Hep beraber söz vereceksiniz, Türkiye’yi haramilerden kurtaracağız. Temiz siyaset olacak. Helâl süt emmişlerin siyaseti olacak. Siyaset böyle olacak.” CİHAN

Yorumlar