Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Çankırı'da yaklaşık 2 bin kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Çankırı'da yaklaşık 2 bin kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ile belediye çalışanları ve vatandaşların arasında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi, Çankırı Adliyesi önüne geldi.

Başkan Dinç, burada yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerinden dolayı kınadı. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu milletin her şeyi olduğunu vurgulayan Dinç, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti için veremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Devletimizin onuru, şerefi ve haysiyeti her şeyin üzerindedir" dedi.

CHP'nin geçmişte milletin dinine, imanına, inançlarına hakaret ettiğini, camileri ahıra çevirdiğini ifade eden Dinç, "Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretin, senin ve zihniyetinin bittiğini gösteriyor" dedi.

Konuşmanın ardından Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmaya gelen yaklaşık 2 bin kişi, sırayla adliyeye girerek dilekçelerini verdi.

 

Yorumlar