Kılıçdaroğlu hakkında bir suç duyurusu daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör bozuntusu' diyerek hakaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında Bingöl'de suç duyurusu yapıldı

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu hakkında bir suç duyurusu daha

Son Haberler

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 16 Ocak 2016’ta partisinin 35. Olağan Genel Kurultayı’nda ve 19 Ocak 2016’ta TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmalar ile twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğini ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Partili Başkan Seven, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında 'diktatör bozuntusu' dediğini hatırlatarak, “Bu hakareti kendimize de saymış bir hakaret olarak gördüğümüzden dolayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu eylem ve söylemlerinden dolayı Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulunduk” dedi.

Seven, açıklamasında şunları söyledi: Türkiye siyasetinin ilk defa halk oyuyla seçilmiş bir cumhurbaşkanını diktatör olarak kamuoyuna sunmak, diktatör bozuntusu cümlesini kullanmak, kendisini şeref ve namus kavramlarını bilmeyen biri olarak sürekli ifade etmesi, oy veren bir vatandaş olarak bizleri son derece rahatsız etmiştir.

Kılıçdaroğlu hakkında, aynı konuda suç duyuruları yapılmıştı. 

Yorumlar