'Kılıçdaroğlu bu millet enayi değil'

Bakan Çavuşoğlu, "Kılıçdaroğlu, noterden belge almış. Hiçbir siyasi kaygı gütmeden söylüyorum. Bu bir kere acziyettir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Kılıçdaroğlu bu millet enayi değil'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç ve Sadık Badak'ın da aralarında olduğu aşırı sayıda partiliyle müşterek Antalya Aksu'da partisinin ilçe Örgüt binasının açılışına katıldı.

CHP önderi CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çavuşoğlu: "Şimdi gitmiş kimi politik partilerin liderleri, sayın Kılıçdaroğlu noterden döküman almış. Hiçbir politik tasa gütmeden söylüyorum. Bu bir kez acziyettir. Yani acizliktir. Bu nedir biliyor musunuz? 'Milletten itimat alamadım. Bu millet bana güvenmiyor. Belki buradan bir döküman alırsam millet bana güvenir.' Sayın Kılıçdaroğlu bu millet enayi değil. Gerçekten gidip böyle noterden döküman alınca ne olacak? Bugüne kadar seçimleri herzaman kaybettin. Ne yaptın? Ayrıldın mı? Erdem gösterebildin mi? Partinizde üç çağ kuralı mevcut mı?" dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar