Kılıçdaroğlu: Bilal pastayla, havyarla besleniyor (3)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esma için ağlayan Başbakan Erdoğan'ın Erkin, Murat Can ve şehit olan polis memuru Ahmet için ağlamadığını söyleyerek, "Sende vicdan var mı arkadaş ya?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: Bilal pastayla, havyarla besleniyor (3)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esma için ağlayan Başbakan Erdoğan'ın Erkin, Murat Can ve şehit olan polis memuru Ahmet için ağlamadığını söyleyerek, "Sende vicdan var mı arkadaş ya?" diye sordu. Kalabalık ise 'Katil Tayyip' sloganları attı.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası 4 bakanın neden istifa ettiğini de açıklayan Kılıçdaroğlu, 'Berkin'in alamadığı ekmeği Bilal'e yedirmeyiz.' diye yazan pankartı okuyarak, "Bilal zaten ekmek yemiyor, pastayla havyarla besleniyor. Onun işi ekmek değil, ekmek bizim vatandaşımız için geçerli." ifadelerini kullandı. 19 Mart'ta 4 bakana ait fezlekelerin görüşüleceğini de hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Kim kul hakkı yemekten yana, kim kul hakkı yiyenlere karşı, onu hep beraber göreceğiz." dedi.

Siyasetçinin cebini dolduran adam olmadığını, kendisini halka adayan adam olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, sandığa giderken yeni bir tarih yazılacağını belirtti. Geçen seçimlerde AK Parti'ye oy verenlerin bu yolsuzluklar anlatılıp ikna edilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, "Emin olun Türkiye'nin tarihini değiştireceğiz, yeniden ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Başörtüsü üzerinden yapılan siyaseti de eleştiren Kılıçdaroğlu, "İster başı açık ister kapalı olsun. Bütün kadınların benim başım üzerinde yeri var." dedi.

Antalya'da Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Akaydın'ı yanına çağıran Kılıçdaroğlu, "Çok şey yaptı, ama yine yapacak." diyerek destek verilmesini istedi. CİHAN

Yorumlar