Kılıçdaroğlu: 30 Mart'ta demokrasi tarihi yeniden yazılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart'ta demokrasi tarihinin yeniden yazılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: 30 Mart'ta demokrasi tarihi yeniden yazılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart'ta demokrasi tarihinin yeniden yazılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu," Yeniden özgür ve güzel bir Türkiye'nin yolunu açacağız." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Koza Pazarı Meydanı'nda toplanan vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, kendisini 'Başbakan Kemal' sloganıyla karşılayanlara 'Başbakan olarak geleceğim inşallah.' dedi. Mitingde AK Parti aleyhine slogan atılması üzerine Kılıçdaroğlu, "Silkeliyorum ben bunları. Ağaçtan bir meyve falan düşer, diye beklemeyin. Bunlar bereketsiz, tek bir meyve vermezler, kendileri yerler, ceplerini düşünürler. Halkı, esnafı, çiftçiyi, emekliyi düşünmezler. Kendilerinin ve çocuklarının istikbalini düşünürler. Ben, halkım için varım. Bizim özelliğimiz var, bize her türlü suçlamayı getirebilirler ama hiç kimse, bize 'kul hakkı yediniz' diyemez. Biz, her kuruşun hesabını veririz." şeklinde konuştu.

Bölünmeden, kavga etmeden, güzel ülkede barış içinde yaşayacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Provokasyon yapıyorlar, alet olmayacağız. Amacımız iktidar olmak, önce yerelde, sonra genelde. Eğer sizin izniniz olursa, çünkü benim tek güvencem halkımızdır. Her ortamda dile getirdim. İnsana hizmet etmenin Hakk'a hizmet olduğuna tüm yüreğimle inandım. Size, hizmet etmeyi seviyorum. Huzurlu bir Türkiye, istiyor musunuz? Barış içinde yaşayan bir Türkiye, istiyor musunuz? Herkesin işi, aşı, olsun, Twitter yasakları olmasın, insanlar rahatlıkla düşüncelerini açıklasın ,diyor musunuz?" diye konuştu.

Yerel seçimlerde 2 buçuk milyon gencin ilk kez sandığa gideceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "İki buçuk milyon gence inanıyorum. Onlar özgür bir Türkiye istiyorlar, düşüncelerini rahatlıkla açıklamak istiyorlar. Eğer iş istiyorsanız, Aş istiyorsanız, barış istiyorsanız, huzur istiyorsanız, tarih belli. 30 Ağustos nasıl bizim bağımsızlık savaşımızın önemli göstergesiyse, nasıl bir kısrak başı gibi Akdeniz'e uzandıysa, şimdi 30 Mart'ta demokrasi tarihimizi yeniden yazacağız. Yeniden özgür ve güzel bir Türkiye'nin yolunu açacağız." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar