Keskin: Vatandaş 30 Mart’ta AKP’ye dersini verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, yerel seçimlerden başarı ile çıkacaklarını ve AK Parti’ye ders vereceklerini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Keskin: Vatandaş 30 Mart’ta AKP’ye dersini verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, yerel seçimlerden başarı ile çıkacaklarını ve AK Parti’ye ders vereceklerini iddia etti. Denizli’de her gün bir ilçeye giden Keskin, CHP Acıpayam Belediye başkan adayı İlhan Özcan’la birlikte seçim gezilerini sürdürdü.

Keskin, yaptığı açıklamada, “Esnaflarla ve pazaryerindeki manavlarla görüşmelerimiz oldu. Her gittiğimiz yerde insanlar, ekonomik sıkıntıdan şikâyet ediyorlar. Özellikle siyasi iktidarın ülkenin gündemine getirdiği yolsuzluk olaylarından ciddi rahatsızlıkları ve şikâyetleri var. Öyle sanıyorum, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler AKP için bir ders niteliğinde olacaktır. Yurttaşlarımızın bu konuda çok kararlı, özenli ve dikkatli olduğunu gördüm. CHP’de kıvanç verici bir tablo var. Acıpayam Belediye başkan adayımız İlhan Özcan ve Büyükşehir Belediye başkan adayımız Kazım Arslan, toplum nezdinde çok ciddi bir potansiyeli yakalamışlar. Umuyorum ve diliyorum ki 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerden başarı ile çıkacaklardır.” dedi. CİHAN

Yorumlar