Kamalak: Burayı gerilim şehri değil huzur kenti haline getirelim

Partisinin düzenlediği miting kapsamında Ağrı’ya gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Ağrı sürekli göç veriyor. Biz diyoruz ki bütün insanlarımız doğduğu yerde doymalıdır. Gelin, yarınlarımız için çocuklarımız...

Google Haberlere Abone ol
Kamalak: Burayı gerilim şehri değil huzur kenti haline getirelim

Partisinin düzenlediği miting kapsamında Ağrı’ya gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Ağrı sürekli göç veriyor. Biz diyoruz ki bütün insanlarımız doğduğu yerde doymalıdır. Gelin, yarınlarımız için çocuklarımız için burayı gerilim şehri değil huzur kenti haline getirelim.” dedi.

Ağrı’da bulunan yem fabrikası, süt fabrikası ve şeker fabrikasının kendi dönemlerinde kurulduğunu hatırlatan Kamalak, “Bizden sonra fabrika kurulmadı. Geliniz beraber olalım. Bir ülkenin, yatırım yapmadan, üretime geçmeden işsizliği yenmesi, fakirliğin üstesinden gelmesi mümkün mü Allah aşkına. Bu arabaların ruhsatında belki sizin adınız yazıyor ama bir de motoruna bakın o arabanın. İngiliz malı, Fransız malı, Japon malıdır. Bu arabaları biz üretmeliyiz. Gemilerimizi biz inşa etmeliyiz. Üretmeyen bir ülkenin fakirliği yenmesi mümkün değildir. Bugün İslam ülkelere sömürgeleştirilmiş durumdadır. İşkenceler yapıyorlar. Gelin bu oyunu bozalım diyoruz. Müslümanlar kafirlerin silahıyla birbirlerini katlediyorlar. Hangi mezhebe mensup olursa olsun ben müminim diyen kardeşlerime soruyorum. Senin kardeşine çevirdiğin silah kimin silahıdır.” diye konuştu.

“AYNI HİZMETLERİ GÖRMEK İSTİYORSANIZ EMANETİ EHLİNE VERELİM”

Müslümanın Müslümanı hedef aldığı bir dönemden geçildiğini kaydeden Kamalak, şöyle konuştu: “Hedef aldığın senin kardeşin. Gelin küresel emperyalizmin bu oyununu bozalım. Bölündüğümüz, parçalandığımız yeter. Neticede bir bütün olarak Müslümanlar kaybetti ve kafirler kazandı. Libya devleti çökertildi. Bir bütün olarak akıl sahibi Ağrılı kardeşlerim Libya’dan kim kazandı kim kaybetti. Gelin artık bozalım bu oyunu. Dünkü barış ocağımızda buluşalım. 1994 yılında Zeki Başaran kardeşimizi getirmiştiniz işbaşına, sanırım hizmetleri halen dilden dile dolaşıyor. Bu zihniyetimiz o zihniyettir. Aynı hizmetleri görmek istiyorsanız emaneti ehline verelim. Siz iman sahibi azimli, kararlı, yiğit kardeşlerime sesleniyorum. Sadıklarla beraber olunuz.”

CİHAN

Yorumlar