Kamalak: Bugün doğruluğun yerini hırsızlık, kardeşliğin yerini kaos aldı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bugün doğruluğun yerini hırsızlığın, dürüstlüğün yerini soygunun, kardeşlik ve barışın yerini ise kaosun aldığını kaydederek, milletin kardeşliğe, sükûna ve huzura ihtiyacı olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kamalak: Bugün doğruluğun yerini hırsızlık, kardeşliğin yerini kaos aldı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bugün doğruluğun yerini hırsızlığın, dürüstlüğün yerini soygunun, kardeşlik ve barışın yerini ise kaosun aldığını kaydederek, milletin kardeşliğe, sükûna ve huzura ihtiyacı olduğunu söyledi.

İzmir adayları, düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Balçova Termal Otel’de gerçekleşen programda büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları partililerin yoğun alkış ve tezahüratları eşliğinde kürsüye geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İzmir'deki belediye başkan adaylarıyla salondaki katılımcıları selamladı. Daha sonra partililere hitap eden Kamalak, Türkiye’nin her yerinde seçime gireceklerini ve milletin önüne pırıl pırıl adaylar koyacaklarını söyledi.

Kendileri dışındaki bütün partilerde kirlenme olduğunu savunan Mustafa Kamalak, “2009 mahalli seçimlerinden bu yana resmi rakamlara göre bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açılmıştır. Bunlardan 600'ü AK Partili, 454'ü CHP'li, 232 MHP'li, 96'sı ise Barış ve Demokrasi Partisi'ne mensuptur. Neyle suçlanıyorlar? Rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma, ihaleye fesat karıştırma. Aziz milletimiz yaşanan bu pisliklere müstehak değildir. Biz tertemiz adaylarımızı millete takdim ediyoruz. Tercih senin diyoruz. İster bu tertemiz insanlara oy ver, ister seni soyacak, malını çalacak hırsızlara oy ver. Milli Görüş 45 yıllık bir hareketin adıdır. Çeşitli dönemlerde koalisyon ortağı olarak da olsa iktidara geldik. Çok önemli bakanlıklarda bulunduk. Yıllarca Türkiye’deki belediyelerin yarısından fazlasını yönettik. Araştırın görün. Ne merkezi iktidarda, ne de yerel yönetimlerde bulunan Milli Görüşçüler hakkında en ufak bir yolsuzluk imasında bile bulunulmuş mudur? Bunlar hakkında rüşvet, şaibe duydunuz mu? Bütün insanlığın dürüst yönetime, adil bir nizama ihtiyacı vardır. Bunu kuracak yegâne teşkilat biziz.” ifadelerini kullandı.

Kemalpaşa’daki efsanevi hizmetlerin İzmir’in 30 ilçesinde görülemeyeceğini öne süren SP Genel Başkanı Kamalak, belediyeciliğin Milli Görüş’ün işi olduğunu belirtti. Türkiye’nin dörtte üçünü kazandıkları belediye seçimlerini hatırlatan Kamalak, “Belediyeleri kazanınca ilk ne yaptık? İlk etapta hemen ‘rüşvet alan da veren de melundur’ levhalarını astık. Halka hizmet Hakk’a ibadettir düşüncesiyle hizmete koştuk. Bulunduğumuz ilçeyi, ili köy görüntüsünden kurtarıp şehir statüsüne kavuşturduk. Belediyenin kapılarını halka açtık. Belediyeleri halka uzak, ceberut görüntüden kurtarıp, kerim belediyeciliğe dönüştürdük. İftar çadırları, halk ekmek fabrikaları kurduk. Milli Görüş’ün iktidardan uzak kaldığı her gün milletimiz için bir mahrumiyettir, bir kayıptır. Korkmayın bizim düşmanımız yoktur. Biz dertlere deva olmak için koşturuyoruz.” şeklinde konuştu.

Bugün doğruluğun yerini hırsızlığın, dürüstlüğün yerini soygunun, kardeşlik ve barışın yerini ise kaosun aldığını kaydeden Kamalak, milletin kardeşliğe, sükûna ve huzura ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan SP İl Başkanı Bayram Sakartepe adaylarının arkasında olduklarını belirterek, “Kirlenen ve pörsüyen belediyecilik anlayışı içinde tertemiz kalan efelerimizi sizlere arz etmekten onur duyuyorum. Bu efeler, doğmakta olan saadet güneşinin İzmir temsilcileridir. 1 Nisan şakasını inşallah İzmir’de biz yapacağız.” diye konuştu.

Dört milyonluk büyükşehrin adaylığına kendisini layık görenlere teşekkür eden Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru ise bu güveni hak etmek için çatlarcasına çalışacağını söyledi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç da Türkiye’nin dört bir yanında gördüğü manzaralara dayanarak Milli Görüş’ün gümbür gümbür geldiğini söyledi.

SAADET PARTİSİ’NİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:
Aliağa : Fatih Zeybekoğlu
Balçova : Bülent Arslan
Bayındır : Ayhan Bilgi
Bayraklı : Vedat Kolukısa
Bergama : Cengiz Utkulu
Beydağ : İsmet Uysal
Bornova : Osman Akyollu
Buca : Cemal Arıkan
Çeşme : İbrahim Orakçı
Çiğli : Muhsin Gircude
Dikili : Yusuf Çetin
Foça : Muhammed Ali İbiş
Gaziemir : Cihat Yavuz
Güzelbahçe : Rüstem Tunç
Karabağlar : Mümin Baştürk
Karaburun : Şah İsmail Soylo
Karşıyaka : Ahmet Tekin
Kemalpaşa : Arif Gemici
Kınık : Mustafa Kulaklı
Kiraz : Mesut Sertkaya
Konak : Mustafa Erduran
Menderes : Mehmet Alpat
Menemen : Orhan Yıldırım
Narlıdere : Halil Yalçınkaya
Ödemiş : Mehmet Zungur
Seferihisar : Yakup Akcan
Selçuk : Mehmet Aslan
Tire : Sadrettin Yakuter
Torbalı : Ali Sabancı. CİHAN

Yorumlar