Kamalak: Batı’nın desteğiyle iş başına gelenler Batı'nın kölesi mi olur?

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Amerika’nın desteği ile iktidara gelenlerin Batı’nın kölesi olduğunu belirten Kamalak, "90 yıllık Cumhuriyet döneminde en fazla Müslüman katliamı hangi iktidar zamanında yapıldı? Irak’ta 2 milyon insan şehit edildi, kim.

Google Haberlere Abone ol
Kamalak: Batı’nın desteğiyle iş başına gelenler Batı'nın kölesi mi olur?

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Amerika’nın desteği ile iktidara gelenlerin Batı’nın kölesi olduğunu belirten Kamalak, "90 yıllık Cumhuriyet döneminde en fazla Müslüman katliamı hangi iktidar zamanında yapıldı? Irak’ta 2 milyon insan şehit edildi, kim zamanında? Libya’da 80 bin Müslüman şehit edildi, kimin zamanında? Amerika’nın desteği ile, İsrail’in oyunu ile... Batı’nın destek vermesi ile iş başına gelenler sizin iktidarınız mı olur, yoksa Batı’nın kulu, kölesi mi olur?" dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Gaziantep il kongresinde konuştu. Dünyada iki tür sistemin var olduğunu dile getiren Kamalak, "Bunlardan biri peygamberlerin hak anlayışı, diğeri ise firavunların hak anlayışıdır. Sizin desteklediğiniz birçok lider firavunların yolunda. Zülme rıza zülümdür. Şuan İslam ülkeleri işgal altında. Liderlerimiz icazet almak için Küresel Emperyalizmin temsilcisi olan ülkeye ziyarete gidiyor, tekmil vermeye gidiyor." diye konuştu.

İslam birliği için vatandaşlardan oy beklediklerini ifade eden Kamalak, "Müslümanların mülküne sahip çıksak emin olun Batı dünkü gibi dilenecek duruma düşer. Bizden çaldığı mallarla bugün zenginlik taslıyor. İslam coğrafyası paramparça edilmiş. Müslümanların eline de gavurların silahları sıkıştırılmış. Gaziantep’e yerleştirilen patriot füzeleri kimi vurmak için? Müslüman için." açıklamalarına yer verdi.

Kaldırılan Andımız yerine milli bir ant önerdiklerini vurgulayan Kamalak, partililerle birlikte önerdikleri andı okudu.
CİHAN

Yorumlar