İşler: Seçimin galibi belli

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Bir önceki yerel seçimle oylarımızı karşılaştırıldığında inşallah en az 8-10 puan fark atacağımızı herkes görmekte.

Google Haberlere Abone ol
İşler: Seçimin galibi belli

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Bir önceki yerel seçimle oylarımızı karşılaştırıldığında inşallah en az 8-10 puan fark atacağımızı herkes görmekte. Seçimin galibi belli.” dedi.

İşler, AK Parti Çankaya Belediye başkan adayı Barış Aydın’ın proje lansman programına katıldı. Burada konuşma yapan İşler, Çankaya AK Parti tarafından hiç yönetilmediğini ve Çankaya’nın bir dönüşüme değişime ve değişimi ihtiyacı olduğunu dile getirdi. 30 Mart seçimlerinin genel seçim havasında geçtiğini belirten İşler, “Milletimiz 30 Mart’ta yeni bir sınav verecek ve daha önceki sınavlarda olduğu gibi bu sınavdan da Allah’ın izniyle başarı ile çıkacak. Bu bizim üçüncü yerel seçimimiz. Üçüncü yerel seçimde de inşallah yüzümüzün akıyla çıkmayı planlıyoruz ve şu an yapılan bütün anketlerde son derece iyi durumdayız. Açık ara AK Parti olarak birinci partiyiz ve bir önceki yerel seçimle oylarımızı karşılaştırıldığında inşallah en az 8-10 puan fark atacağımızı herkes görmekte. Bundan dolayı şimdiden seçimin galibi belli.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar