İhsanoğlu, cuma namazını Sabancı Merkez Camii’nde kıldı

Seçim çalışmaları için Adana’ya gelen cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cuma namazını Sabancı Merkez Camii’nde kıldı. İhsanoğlu’na, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, eski MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu, cuma namazını Sabancı Merkez Camii’nde kıldı

Seçim çalışmaları için Adana’ya gelen cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cuma namazını Sabancı Merkez Camii’nde kıldı.

İhsanoğlu’na, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, eski MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz eşlik etti. Ekmeleddin İhsanoğlu, Adana Müftüvekili Sezai Erdal’ın verdiği vaaz ve hutbeyi dinledi. İhsanoğlu, namazın ardından kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti, cumhurbaşkanlığı adaylığını kutlayanlara teşekkür etti.

Yoğun ilgi nedeniyle izdiham yaşanırken, camiye gelen Adanalılar, İhsanoğlu ile fotoğraf çektirmek için yarıştı. Kalabalık nedeniyle İhsanoğlu ve yanındakiler ilerlemekte güçlük çekti.

Çıkışta bir vatandaşın ‘sen darbe yapıyorsun’ şeklinde bağırması üzerine İhsanoğlu’nun etrafındakiler şahsa tepki gösterdi. CİHAN

Yorumlar