Hüseyin Çelik'ten istifa açıklaması

Başbakan Davutoğlu'na yeni danışmanlar atanması üzerine bir açıklama yapan Hüseyin Çelik, yaklaşık 15 gün önce kendi iradesiyle istifa ettiğini duyurdu

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik'ten istifa açıklaması

Son Haberler

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na AK Parti Genel Merkezi'nde danışmanlık edecek beş yeni ismin açıklanması üzerine daha önce bu görevlerden birinde yer alan eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'ten bir açıklama geldi. 

Hüseyin Çelik akşam saatlerinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada Başbakan danışmanlığı görevinden 15 gün önce istifa ettiğini duyurdu.

Çelik mesajında, “Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanlığından alındığımı iddia edenlere: Ben 15 gün önce gördüğüm lüzum üzerine istifa dilekçesi vererek ayrıldım” ifadelerini kullandı.

BEŞ YENİ DANIŞMAN

AK Parti Genel Başkan danışmanlığına Ali İhsan Arslan ve Taner Yıldız'ın da aralarında bulunduğu beş yeni isim atanmıştı. 

AK Parti genel başkanlık danışmanlığı için AK Parti Ankara Milletvekilleri Ali İhsan Arslan ve Ertan Aydın, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile eski milletvekilleri Kerim Özkul ve Zeynep Karahan Uslu görevlendirildi.

Yorumlar