Hüseyin Çelik: Saldırgan AK Parti üyesiydi, ihraç edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırıyı düzenleyen şahsın daha önce AK Parti’ye üye olduğunu ve ihraç edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik: Saldırgan AK Parti üyesiydi, ihraç edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırıyı düzenleyen şahsın daha önce AK Parti’ye üye olduğunu ve ihraç edildiğini açıkladı. Çelik, sabıkası olan bir şahsın partilerine üye olarak kabul edilmesinin ise ciddi bir özensizlik olduğunu savundu.

Hüseyin Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı gerçekleştiren şahısla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Sn. Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de Elmadağ'da partimize kaydolduğu tespit edilmiş ve olay sonrası derhal ihraç edilmiştir. 9 milyon küsûr üyemiz vardır. Onlarca sabıkası olan birinin partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz.”

Çelik ayrıca konuyla ilgili son mesajında da "Bu vesileyle Sn. Kılıçdaroğlu'na bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar