Hüseyin Çelik: Gerçeğin ortaya çıkarılması için gerekenler eksiksiz yapılsın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalarla ilgili olarak, "AK Parti olarak gerçeğin ortaya çıkarılması hususunda yapılması gerekenlerin eksiksiz yapılmasını istiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik: Gerçeğin ortaya çıkarılması için gerekenler eksiksiz yapılsın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalarla ilgili olarak, "AK Parti olarak gerçeğin ortaya çıkarılması hususunda yapılması gerekenlerin eksiksiz yapılmasını istiyoruz." dedi.

Hüseyin Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bazı soruşturmalarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Çelik'in açıklaması şöyle:

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bazı soruşturmalar kapsamında, bugün sabah saatlerinden itibaren bazı operasyonlar yapılmış ve bir kısım göz altına almalar gerçekleşmiştir. İktidarımız, iş başına geldiği günden beri, yolsuzluk ve usulsüzlükler konusunda azami hassasiyet göstermiş, bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Hukuk devletinde herkes hukuk önünde eşittir. AK Parti olarak gerçeğin ortaya çıkarılması hususunda yapılması gerekenlerin eksiksiz yapılmasını istiyoruz. İnsanlar hakkında, bağımsız yargı nihai karar tesis etmeden, masumiyet karinesinin gözardı edilmemesi gerektiği hususu da unutulmamalıdır." CİHAN

Yorumlar