Hüseyin Çelik: Başbakan'ın istifasını gerektirecek hiçbir gerekçe yoktur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifa etmesi gerektiği iddialarıyla ilgili "Başbakan'ın istifasını gerektirecek siyasî, ahlâkî ve yasal hiçbir gerekçe yoktur." Dedi.    Hüse

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik: Başbakan'ın istifasını gerektirecek hiçbir gerekçe yoktur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifa etmesi gerektiği iddialarıyla ilgili "Başbakan'ın istifasını gerektirecek siyasî, ahlâkî ve yasal hiçbir gerekçe yoktur." Dedi.

    Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün yaptığı basın toplantısında söylediği sözleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. "Sayın Bahçeli ve Tüm Çatı'ya çıkanlar, şimdiden çatının çatırdadığını görmenin telaşı içindedirler." Diyen Çelik, şöyle devam etti: “Sayın Başbakan'ın Başbakanlık'tan istifa etmesi gerektiği ile ilgili tezleri, seçim sonrası mukadder olan hezimetlerine bir kılıf bulma çabasından başka bir şey değildir. Daha önce de kamuoyu ile paylaştığımız gibi bir kez daha söylüyoruz ki Sayın Başbakan'ın istifasını gerektirecek siyasî, ahlâkî ve yasal hiçbir gerekçe yoktur. Sayın Bahçeli, 2002'deki seçime Başbakan Yardımcısı olarak girerken rakipleriyle olacak haksız rekabetten hiç söz etmemiştir. Ancak vatandaş, bu sıfatına rağmen kendisini de partisini de TBMM'nin dışına atmıştır."

CİHAN

Yorumlar