Hüseyin Çelik: Atın ölümü, itin bayramıdır

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Daha önce Sayın Başbakan'ın hastalığını istismar eden ve Sayın Başbakan'ın daha ileri düzeyde hasta olmasını temenni ettikleri her hallerinden belli olanlara hatırlattığım bir atasözümüzü Sayın Başbakan'ın 30 M.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik: Atın ölümü, itin bayramıdır

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Daha önce Sayın Başbakan'ın hastalığını istismar eden ve Sayın Başbakan'ın daha ileri düzeyde hasta olmasını temenni ettikleri her hallerinden belli olanlara hatırlattığım bir atasözümüzü Sayın Başbakan'ın 30 Mart'ı görmeyeceğini iddia edenlere de hatırlatırım; Atın ölümü, itin bayramıdır." dedi.

Umut Oran'ın, dün partisinin Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında şantaj siyasetinin en iğrenç örneklerinden birini sergilediğini öne süren Hüseyin Çelik, yazılı açıklama ile bu sözlere karşılık verdi. Çelik, "Adı geçenin basına intikal eden ‘Bu hafta yeni gelişmeler olacak. Erdoğan'ın korktuğu başına gelecek. Erdoğan belki de 30 Mart'ı bile görmeden siyasetten çekilebilir’ şeklindeki sözleri kelimenin tam anlamıyla bir siyasî şantajdır. Seçim sürecinin başından beri, CHP ümidini, AKP'ye, hükümete, Başbakan'a yönelik iftira ve karalamalara bağlamış durumdadır. Kendi saadetini, siyasi rakip olarak değil, siyasi hasım olarak bellediği AKP’nin felaketinde gören bu hastalıklı zihniyet, her türlü illegal montaj, dublaj ve kurmacaları baştacı etmiş ve bunlara bel bağlamıştır. Siyaset meydanında merdane mücadele etmek varken malesef CHP, her türlü hile, fitne, desise ve tezgahın içinde olmuş, en azından teşvikçisi olmuştur." ifadelerini kullandı.

"GDO'LU KAYIT VARSA PİYASAYA SÜRSÜNLER"

17 Aralık ve devamındaki entrikaların, esasen CHP'nin değirmenine su taşıdığını ifade eden Çelik, şöyle devam etti: "CHP, kendi başarısı ve duruşuyla seçim kazanamayacağından emin olduğu için ancak AKP’nin çelmelenme girişimlerine sığınmıştır. Merak ediyoruz, acaba şu meşhur 17 Aralık olmasaydı CHP'liler meydanlarda ne diyeceklerdi? Halka anlatacakları bir başarıları mı var ki anlatsınlar? Gelecek adına umut verecek bir projeleri mi var ki dillendirsinler? Sayın Bahçeli, her zaman yaptığı gibi bizi ihanetle, hıyanetle itham eder; Apo, İmralı, Kandil edebiyatı ile idare ederdi. Ya CHP? Siyasî rakibini siyasî düşman olarak gören CHP, ne biliyorsa hemen,derhal söylesin. Ellerinde ne bilgi, belge, GDO'lu kayıt varsa piyasaya sürsünler. Sayın Başbakan bu kof tehditler ve şantajlarla ilgili, onlara da, onların tezgahçı ortaklarına da haftalar öncesinden meydan okudu. Kursağınızda ne varsa kusmazsanız namertsiniz. Başbakan'ın 30 Mart'ı göremeyeceği şantajında bulunarak kendince psikolojik harekat yürüten CHP, şunu iyi bilsin ki, bu millet hanyayı konyayı çok iyi biliyor ve namertliklere asla itibar etmiyor. Daha önce Sayın Başbakan'ın hastalığını istismar eden ve Sayın Başbakan'ın daha ileri düzeyde hasta olmasını temenni ettikleri her hallerinden belli olanlara hatırlattığım bir atasözümüzü Sayın Başbakan'ın 30 Mart'ı görmeyeceğini iddia edenlere de hatırlatırım; Atın ölümü, itin bayramıdır." CİHAN

Yorumlar