HÜDA-PAR: Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek istiyorlar

Ankara'daki saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, Ankara'daki saldırının, Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek isteyenlerin planladığı eylemlerden biri olduğu belirtildi

Google Haberlere Abone ol
HÜDA-PAR: Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek istiyorlar

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

HÜDA PAR Genel Merkezinden yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren tetikçilerin ve arkasındaki asıl azmettirici güç veya güçlerinin lanetlendiği bildirildi.

İslam coğrafyasında şiddetin şiddeti doğuracağı anlayışından hareket eden Batılı emperyalist şer güçlerinin ve yerli işbirlikçilerinin çağdaş sömürgeciliğe dayanan çıkarlarını esas alarak, yeni sınırlar çizmek ve yeni bir dünya düzeni kurmak için İslam ülkelerini karşı karşıya getirme çabası içerisinde oldukları belirtilen açıklamada, bu saldırılar ile hedeflenen asıl gayenin bütün bir İslam coğrafyasına istikrarsızlığı yayma gayreti ve çabası olduğu ifade edildi.

Düzenlenen saldırıların toplumu kaosa sürükleme çabası olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: Bu şeytani plan kapsamında Türkiye'nin de Suriye'ye dönüştürülmek istendiğini çeşitli vesilelerle ve sıklıkla gündeme getirdik. Çatışmaların şehirlere taşınmasıyla başlayan süreç ve son olarak gerçekleştirilen bu saldırının da bu gaye doğrultusunda yapıldığı açıktır. Düzenlenen eylemler ve patlatılan bombalar ile insanların hayatına kasdedenler kaos ve anarşiye hizmet etmekten başka bir işlev görmemektedir.







 

 

Yorumlar