HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Projesi olanlar şimdiye kadar neredeydi?

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, iktidar olmuş partilerin, yeni projeleri olduğunu söylemesinin halkı kandırmak ve halka hakaret olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Projesi olanlar şimdiye kadar neredeydi?

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, iktidar olmuş partilerin, yeni projeleri olduğunu söylemesinin halkı kandırmak ve halka hakaret olduğunu söyledi. Aydın, “Daha yeni yeni çıkarak projelerimiz var diyen partiler var. Soruyorum onlara, acaba şimdiye kadar iktidar olduğunuz dönemde bir proje aklınıza gelmedi mi? Proje ve hizmet konusunda şimdiye kadar neredeydiniz?” dedi.

HÜDA-PAR şura üyelerinin bu ayki toplantısı Diyarbakır’da gerçekleşti. Toplantıya Şura Meclisi Başkanı Ahmet Seyitoğlu ve Seçimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın katıldı. HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, daha önce iktidar olan partilerin projeleri olduğunu söylemelerine tepki göstererek, ‘Şimdiye kadar neredeydiniz?’ Diyerek tepki gösterdi.

Daha önce iktidar olan partilerin şimdiye kadar bir proje göstermemelerini eleştiren Aydın, “Daha yeni yeni çıkarak projelerimiz var diyen partiler var. Soruyorum onlara, acaba şimdiye kadar iktidar olduğunuz dönemde bir proje aklınıza gelmedi mi? Proje ve hizmet konusunda şimdiye kadar neredeydiniz?” Şeklinde bir soru yöneltti. Batman’da projeleri olduğunu söyleyen partilere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Aydın, “2 dönem boyunca A partisi, 3 dönem boyunca B partisi yerelde iktidar oldu ama şimdiye kadar bir proje gerçekleştirmediler. Şimdi ise biri kalkmış bizim çılgın projelerimiz var, diğeri 72 tane projemiz var diyor. Siz şimdiye kadar neredeydiniz? Şimdiye kadar bu projelerinizi neden hayata geçirmediniz?” diyerek eleştirdi.

HÜDA-PAR’ın ziyaret ettiği yerlerde büyük bir teveccühle karşılandıklarını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Aydın, “Seçime gireceğimiz yerlerin çoğunda seçimleri kazanmak için giriyoruz. Bizler seçim sürecinde üstadın deyimiyle üstümüze düşeni, elimizden geleni yapacağız, Allah’ın işine ise karışmayacağız. Allah nasıl takdir etmişse biz ona razıyız. Teveccüh konusunda hiç beklemediğimiz, ummadığımız insanlardan, yapılardan büyük bir derecede teveccüh görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar