HDP'li Zenderlioğlu'ndan seçim tehdidi

HDP'li Zenderlioğlu, “8 Haziran'da eğer bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara yeniliyorsa, o gün kıyamet kopacak, kıyamet” dedi.

Google Haberlere Abone ol
HDP'li Zenderlioğlu'ndan seçim tehdidi

HDP Bitlis İl Başkanlığı’nca düzenlenen nevruz programında konuşan HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, nevruzun yalnızca baharın gelişi ve kardelenlerin başkaldırışı olmadığını belirterek, kendileri için mühim bulunan nevruzun topyekun direniş ve isyan olduğunu söyledi.

Seçimlerde Kürtlere kocaman vazife düştüğünü, partileri güçlendikçe, Türkiye’yi demokratikleşmeye iteceklerini ve Türkiye’nin demokratikleşeceğini bildiren Zenderlioğlu; işçi, emekçi, dar gelirli, çiftçi, talebe ve köylülerin lakin o süre hür olabileceğini bildirdi.

Hakkı, adaleti ve hukuku lakin ve lakin HDP’nin getirebileceğini belirten Zenderlioğlu, "Bu öteki partinin ne gücü ne de haddidir. 8 Haziran’da kimse mağdur olmak ve ‘ben şunu noksan yaptım’ demek istemiyorsa, tüm gücü ve varlığıyla sandığa gitmeli. O gün insani görevinizi, özgürlüğe bulunan talebinizi ve insanlığa bulunan borcunuzu gidin ödeyin. 8 Haziran’da Şayet bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara yeniliyorsa, o gün kıyamet kopacak, kıyamet. Kimse kendini kandırmasın ve aldatmasın. Açık ve net söylüyorum" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar