HDP'den MHP'li Meral Akşener'e övgü!

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, 24. Dönem'de son kez yönettiği birleşimde milletvekillerine veda etti.

Google Haberlere Abone ol
HDP'den MHP'li Meral Akşener'e övgü!

TBMM Genel Kurulu, Akşener başkanlığında toplandı. Akşener, 5 Nisan'a  kadar emek kararı alındığını hatırlatarak, "Bugün sizlerle son günüm. 4 sene  beraber Meclis'te mesai yaptık. Siyasi partilerin küme başkanvekillerine ve tüm  milletvekillerine teşekkür ediyorum. Çok güzel anılar biriktirdik, acı tatlı 4  yıl geçirdik. Şimdi seçime gidiliyor. Gidiş mevcut dönmemek var, dönüp bulmamak var.  Yarına çıkacağımızı Allah biliyor. Varsa hakkım helal ediyorum, sizden de  hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi. 
 
  Sözleri alkışlarla karşılanan Akşener,  diğer Meclis Başkanvekillerine  de teşekkür etti. "Güzel bir 4 sene geçirdik, kendi adıma..." diyen Akşener, 5  Nisan'a kadar kendisinin görevi olmadığını, öteki küme başkanvekillerinin vazife  yapacağını söyledi. 

ÖRNEK OLDUNUZ, YİNE GÖRMEK İSTERİZ
 
Öte yandan birtakım milletvekilleri de Akşener'e teşekkür ederek kendisini  yeniden Meclis'te görmek istediklerini anlatım etti. HDP Grup Başkanvekili Pervin  Buldan, "Tarafsız ve müstakil duruşunuzdan iri takat aldığınızı, bu tutumunuzla  örnek başkanvekili olduğunuzu gösterdiniz. Sizinle çalışmak bize takat vermiştir.  Önümüzdeki çağ sizi yine burada görmek istiyoruz" dedi.
 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar