Hamitler'de Saadet coşkusu

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı, Hamitler Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Hamitler'de Saadet coşkusu

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı, Hamitler Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi Hamidiye Caddesi Hisarönü Sokak'taki büronun açılışına, Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek, Osmangazi Belediye Meclis üyesi adayı Mahmut Atmaca ve partililer katıldı.

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, açılışta yaptığı konuşmada; kapısı açık belediye olacaklarını vurguladı. Gerçek, “Geçmişten bugüne kadar 500’ü aşkın belediyede millet ile beraber olduk. Milletimizin izinde olduk, kapısı açık belediye başkanı olduk. Bunu seçim öncesi oy almak için söylenmiş bir söz olarak söylemiyorum. Biz bütün belediyelerimizle, başkanlarımızın kapısını açtık. İnşallah Osmangazi Belediyesi'ni kazandığımızda ertesi gün hemen kapımız açık belediye başkanı olacağız. Her yerde ilan ediyorum; salı ve perşembe günleri halk günüdür, randevusuz bütün halkımız bize ulaşabilecek.” dedi.

Osmangazi Belediye Meclis üyesi adayı Mahmut Atmaca da yerelde mahallenin sorunları, genelde ise Osmangazi’ye hizmet için aday olduğunu belirtti. Atmaca, “Dar sokaklar, yağmurda ıslandığımız pazar alanları, tıklım tıklım halk otobüsleri gibi sorunlar bizim kaderimiz olmaması lazım. İşte bu nedenle sizlerden birisi olarak bu göreve talip oldum ve sizlerin desteğini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Erkem Vatansever, seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. Vatansever, şunları söyledi: “Yaklaşık 5 aydan beri sahadayız. AIlah'a hamd olsun, sabah namazından sonra işçileri işine uğurluyoruz, hayırlı işler diyoruz, ardından esnafı kapı kapı dolaşıp hayırlı işler diyoruz. Ardından akşamları kahvehaneleri geziyoruz, düğünler-dernekler dolaşarak adım adım hedefe yürüyoruz.”


CİHAN

Yorumlar