Hakan Şükür: Goy goy siyasetçisi seni...

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın “Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür’ün 17 Aralık operasyonunun senaryosunu hazırlayanlar arasında” iddiasına “Ey vekil öyle iftira atmak ile olmuyor.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Şükür: Goy goy siyasetçisi seni...

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın “Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür’ün 17 Aralık operasyonunun senaryosunu hazırlayanlar arasında” iddiasına “Ey vekil öyle iftira atmak ile olmuyor. İddianı ispatlamazsan namertsin. Goy goy siyasetçisi seni…” diye tepki gösterdi.
Hakan Şükür tepkisini Twitter hesabından şöyle dile getirdi:
“Vekil olmak yalancı olmaya engel değil demek ki... Şu Süleyman'ın paralarına bir yer bulamadılar... Ey vekil öyle iftira atmak ile olmuyor. İddianı ispatlamazsan namertsin. Goy goy siyasetçisi seni...Kıyakçılık siyasetinin sonu ayakçılıktır. Sizi önce adaletten sonra Allah'tan kim kurtaracak? Sizin kara propagandanız çok yakında kendi ayağınıza dolaşacak inşallah...Zaman her şeyi ortaya çıkaracak. Utanacaksınız yüzünüz kalırsa. Acınacak hal.. Canı sıkılan, artık üretecek yalan bulamayan dönüp dolaşıp iftira atıp prim yapmaya çalışıyor.. Y.. Vekil; 30 Mart yerel seçim, genele daha var rahat ol. Bu hareket bile vekil yapmaz seni...Genel bunlar genel... :))) Kara propagandacı Vekil, parayı kardeşim verdiyse niye Süleyman'a veriliyor geriye..)) Ayıp ayıp! Yumuşak başlıysam kim demiş uysal koyunum kesmeye gelir ancak çekmeye gelmez boynum..."
CİHAN

Yorumlar