Gündoğdu: Paralel Yapı kırklanmalı, tövbe etmeli

BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu yaptığı izahat ile paralel yapıya sert sözlerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Gündoğdu: Paralel Yapı kırklanmalı, tövbe etmeli

“Dün enlem binanın yayın organlarına yansıyan haberlerden anlıyoruz ki tövbe çağrıları yapanlar evvela kendi geçmişine bakıp öyle konuşmalıdır.” diyen Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni dışardan dizayn etmeye çalışanlar halen bir kısım çirkin iddialarla ve karanlık projeler yaparak milleti yönlendirmeye çaba ediyorlar.”

Pensilvanya’dan yapılan izahatlarla tövbe etmeye çağıranların asıl kendilerinin tövbe etmesi gerektiğini dile getiren Gündoğdu; “Bu güne kadar kendi yaptıklarını görmezden gelip cambaza bak taktiği ile bu milleti uyuttuğunu sananların dün yanıldıkları bu şeklinde bugün de yanıldıklarını 7 Haziran’da ulu Türk Milleti gösterecektir.” dedi.

Gündoğdu şunları kaydetti: "Yaptıkları okullardaki kaçak katlarla ve üniversite sınavlarında bile yapılan hırsızlıkla gündeme gelenlerin bir değil bin tövbe etmeleri gerekiyor. Polis okullarına giriş sınavlarının sorularını çalanlar, KPSS’nin sorularını çalanlar, TUS sorularını çalanlar, kaçak mektep binaları yapanlar, kendi iş adamlarına tolerans tanıyanlar, gayri yasal şekilde 2 milyon kişiyi dinleyenler, iş adamlarına kumpas kurarak haraç almaya kalkışanlar, himmet tiyatrolarını düzenleyerek paralar toplayan, utanmadan sıkılmadan tövbeden bahsedenlerin bu milletin evlatlarının hakkını yiyenlerin kendileri olduğunu bilmeleri gerekir. Anadolu'da 'kırklanmak' diye bir tabir vardır. Paralel binanın her şeyi ile kırklanması, tövbe etmesi gerekir. Bu yapıya İçten duygularla bağlı bulunan tabandaki natürel kardeşlerimiz de bundan böyle oynanan pis kumpasları ayrım etmelidir."

 Milletin faydası ötesinde öteki hiç bir adisyon gütmediklerini kaydeden Gündoğdu, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Bu ulus ferasetli ve yapılanları değerlendirebilen bir zihne sahiptir. İsrail ile bir olup milletin geleceğini karartmaya çalışan zihniyete ve yapıya karşı bu millet, milletin adamı bulunan Sayın Cumhurbaşkanımızın beraberinde durmaya devam edecektir. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin en ciddi seçimi. Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ileriye doğru dev bir adım atışının seçimi olacaktır. Bizde eski Büyük Birlik Partililer ve Yerli Düşünce Derneği şekilde bu süreçte üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Mevcut iktidarın yerli ve ulusal duruşunu devam ettirdiği sürece beraberinde durmaya devam edeceğiz. Milletimize de bir çağrıda bulunuyoruz ve denir ki; Anadolu çocuklarını üniversite kapılarından içeri almayanlara karşı adaletli ve bütün Türkiye’yi kucaklayıcı bir anlayışla 75 milyon insanımız bir ve birlikte olmaya devam ederek Yeni Türkiye’yi müşterek kurmalıyız. Dün İmam Hatip mezunları kat sayı adaletsizliği ile karşı karşıya iken bugün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı ilk kez imam hatipli olmuştur. Bu gerçekte yeni Türkiye’nin ilk adımıdır.”

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar