Günaydın: İktidar, Isparta'ya Demirel'in memleketi diye hiçbir şey yapmadı

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'ya 12 yıldır istihdama yönelik hiçbir yatırım yapılmadığını ve teşvikten faydalandırılmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Günaydın: İktidar, Isparta'ya Demirel'in memleketi diye hiçbir şey yapmadı

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'ya 12 yıldır istihdama yönelik hiçbir yatırım yapılmadığını ve teşvikten faydalandırılmadığını söyledi. AK Parti'nin Isparta’ya karşı bir düşmanlığı olduğunu ileri süren Günaydın, "Süleyman Demirel’in memleketi diye şehrimize iktidar tarafından hiçbir şey yapılmamıştır." dedi.

Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Halife Sultan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kahvehane toplantısına MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Milletvekili S. Nevzat Korkmaz da katıldı. Başkan Günaydın, 12 yıldır şehire istihdama yönelik hiçbir yatırım yapılmadığını ve teşvikten faydalandırılmadığını söyledi. Isparta’ya karşı bir düşmanlık olduğunu ileri süren Günaydın, "Ispartamız işsizlikten kırılıyor. Isparta mağdur edilmiştir. Süleyman Demirel’in memleketi diye şehrimize iktidar tarafından hiçbir şey yapılmamıştır. İktidar partisi ‘Yusuf Ziya Günaydın engelci’ dedi. Böyle söyleyerek kendi engellemelerini gizlemek istemektedirler. Kusura bakmayın Isparta halkı buna inanmaz." şeklinde konuştu.

Isparta’nın bir önceki dönem belediye yönetimince 150 milyon lira borç ve 630 milyon lira değer kaybına uğratıldığını ifade eden Günaydın, şöyle devam etti: "Ispartamızın 40 yıllık geleceği kaybedilmiştir. Ancak bizimle birlikte, en fakir olarak teslim aldığımız belediye yine nüfusa göre en zengin belediyeler arasındaki yerini almıştır. 81 il içinde hiç zam yapmayan bir belediye var mı? Evet Isparta var. Siyaset erozyonunu kaldıralım. Yalanları kaldıralım. Ülkemizi ve Ispartamızı yalandan, talandan ve soygundan kurtaralım.”

Milletvekili Nevzat Korkmaz da Isparta’nın üç dönem AKP’yi birinci parti yaptığını, çuval çuval oy verdiğini, ancak bunun karşılığında Isparta’nın hiçbir yatırım alamadığını kaydetti. Başbakan Erdoğan’ın şehri ziyaretindeki konuşmasına dikkat çeken Korkmaz, 2011 seçimlerinde yaptığı gibi yine ağız dolusu hakaretlerde bulunduğunu aktardı. Korkmaz, “Isparta’yı kutuplaştırdı gitti. Sayın Başbakan bir saatlik konuşmasında Isparta’ya sadece 4 dakika yer verdi. Ispartalımız seçim meydanında şehri ile ilgili proje ve düşünce bekledi. Isparta’nın 3 isteği vardı, bunlar yerel medya tarafından Sayın Başbakan gelmeden ortak manşetle duyuruldu. Bunlar Dereboğazı yolu, polis okulu ve hızlı tren konularıydı.” sözleriyle iktidarı eleştirdi. CİHAN

Yorumlar