Günay'dan ismini kullanan milletvekiline tepki

İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay, Yusuf Kenan Çakar’ın AK Parti'den istifasını değerlendiren bir milletvekilinin, kendi ismini kullanmasına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Günay'dan ismini kullanan milletvekiline tepki

İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay, Yusuf Kenan Çakar’ın AK Parti'den istifasını değerlendiren bir milletvekilinin, kendi ismini kullanmasına tepki gösterdi. Twitter hesabından açıklama yapan Günay, "Bazı sözde kişiler, demeçlerine adımı katarak basında haber değeri kazandırmaya çalışıyorlar. Bunlara sadece gülüp geçiyorum.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti eski Grup Başkan Vekili Çakar, il teşkilatında yaşanan "müteahhit" kavgasının ardından partisinden istifa etmişti. Bununla ilgili demeç veren bir milletvekilinin, "Makam için mi istifa ettin? O zaman Ertuğrul Günay’dan ne farkın var?” ifadelerine, Kültür ve Turizm eski Bakanı da olan Ertuğrul Günay sert tepki gösterdi: “Ben 25 yıl Meclis dışında kalarak siyasette ismini korumuş bir insanım. Bütün değerini makamından alanlarla muhatap olmam. Herkes biliyor ki Urla villalarının/Kazlıçeşme dikmelerinin yıkımını zorlamasam, Gezi Parkı'na AVM yapımına karşı çıkmasam, haksızlık ve yanlışlara itiraz etmesem ben Bakanlığa/Milletvekilliğine, bu gibiler de saygı sunmaya devam ederdi. İstemem, eksik olsun!” CİHAN

Yorumlar