Gülerce: Bülent Arınç alınmasın ama

Gazeteci Hüseyin Gülerce, Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çıkışına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Gülerce: Bülent Arınç alınmasın ama

Bülent Arınç'ın Erdoğan'a karşı çıkışını değerlendiren Gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce, "Sayın Erdoğan karizmatik bir liderdir. Şimdi Sayın Arınç alınmasın, dostum sevdiğim insan AK Parti Arınç'sız gider ama Erdoğan'sız gitmez" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programının yorumcusu Hüseyin Gülerce, Arınç-Erdoğan gerilimi meselesi için çarpıcı izahatlarda bulundu.

17 Aralık sürecinde iktidar cemaat kavgasında hükümetten yana davranış sektör ve Zaman'dan ayrılan Gülerce, Arınç'a yüklendi. İşte Gülerce'nin dünkü programda yaptığı izahatlar:

AK PARTİ DEMEK SAYIN ERDOĞAN DEMEKTİR

"Burada şaşırtıcı bulunan şey direkt sayın cumhurbaşkanımız deyip sayın Erdoğan'ın şahsına yönelik bir çıkış var. Bu fazla aşırı şaşırtıcı bir şey. Bence AK Parti tarihindeki en ciddi olaydır. Sayın Davutoğlu'nun tavrı önemli. Objektif olunması lazım. Karşımızda manzara var. AK Parti demek sayın Recep Tayyip Erdoğan demektir. Türkiye'de merkez sağ partiler karizmatik liderlerle birlikte yürümüşlerdir. Lider çekildiği süre merkez sağ partiler bitmiştir.

AK PARTİ ARINÇ'SIZ GİDER AMA ERDOĞAN'SIZ GİTMEZ

28 Şubat sürecinden sonra Milli görüş içerisinde yenilikçi devinim çıktı. AK Parti kuruldu başındaki karizmatik lider. İstersen inkar et. Bunu CHP'liler de söylüyor MHP'liler de söylüyor. Parti umumi başkanı diğer durumdur karzmatik önder diğer bir şeydir.

Sayın Erdoğan karizmatik bir liderdir. Şimdi Sayın Arınç alınmasın, dostum sevdiğim insan AK Parti Arınç'sız gider ama Erdoğan'sız gitmez. Sayın Arınç bu üslubunu beyan ederken, fazla aşırı eleştirdiği ekran önünde anlatım etme meselesini kendisi de yapıyordu halkubi... Hem Sayın Erdoğan'a diyor ekran önünde anlatım etme düşüncelerini. Hem de tırnak içerisinde en merhametsiz cümleleleri ekran önünde kurdu kendisi. 

SİZ KİMİ SEVİNDİRDİNİZ?

Kendileri olmasa AK Parti gider. Siyasetten gider devam edemez. Erdoğan olmasa gider. AK Parti'yi ne sarsar? AK Parti'yi Erdoğan'ın yıpratılması sarsar. Sayın Arınç'ın bu konuşmasından sonra AK parti tabanında şaşkınlık var. Herhalde herkes gördü ki Arınç'ın bu çıkışı AK Parti muhaliflerinin ellerini ovuşturmalarına sebep oldu. O durumda sayın Arınç o süre siz bazı sevindirdiniz? "

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar