Gül: Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda konuşmak için çok erken

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağına ilişkin, "Bu konuda benim bir şey söylemem için çok erken.

Google Haberlere Abone ol
Gül: Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda konuşmak için çok erken

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağına ilişkin, "Bu konuda benim bir şey söylemem için çok erken. Günü gelince konuşuruz." dedi.

Özel bir televizyonda canlı yayın konuğu olan Cumhurbaşkanı Gül; yeniden cumhurbaşkanı adayı olup olmamasına yönelik bir açıklamada bulunmasının erken olacağını söyledi. Gül; şunları kaydetti; "Bu konuyla ilgili de tüm bazı olayları buna bağlayanlar da çok konuşulur. Gerçekten benim seçimime kadar öyle oldu. Bundan sonra çok şey değişti. Kurallar net koyuldu. 30 Ağustos'da bu başlıyor. Adaylar ortaya çıkacak ona göre hiçbir problem yaşanmadan Türkiye seçimini yapacak. Bu konuda benim bir şey söylemem için çok erken. Günü gelince konuşuruz. Cumhurbaşkanlığı bu çerçeve içinde Türkiye içinde daha önce yaşanıldığı gibi kavgalar yaşanmaz. Herhangi bir konuşulmuş yazılmış çizilmiş şeyler böyle şeyler yok. Hep beraber bizim bu ülke. Çırpınmak gerekiyor memleketin kıymetini bilmemiz gerekiyor”
CİHAN

Yorumlar