Güdül bağımsız adayı Sağırlı: Belediye başkanları artık atamayla belli oluyor

Ankara Güdül bağımsız belediye başkan adayı Durcan Sağırlı, "Belediye başkanlığı adaylıklarında, halkın istediği değil, şimdi atama yapılıyor artık.

Google Haberlere Abone ol
Güdül bağımsız adayı Sağırlı: Belediye başkanları artık atamayla belli oluyor

Ankara Güdül bağımsız belediye başkan adayı Durcan Sağırlı, "Belediye başkanlığı adaylıklarında, halkın istediği değil, şimdi atama yapılıyor artık. Artık atamayla belediye başkanları belli oluyor. 7 tane AK Parti'den aday adayı vardı. Biz teamül yoklamaları ve anketlerde öne çıkmamıza rağmen aday gösterilmedik. Biz güdül için varız. Ben siyasetçi değilim. İlk defa siyasi bir kimlikle bağımsız bir aday olarak çıkıyorum. Güdül için çıkıyorum. Benim burada bir beklentim yok.” dedi.

Ankara Güdül bağımsız belediye başkan adayı Durcan Sağırlı, Güdül Sorgun Derneği’nin düzenlediği programa katıldı. Sağırlı, hizmet için geldiklerini ifade ederek, "Allah nasip etmiş, cebimizi doldurmuşuz. Biz cebimizi oraya boşaltmaya geldik. Cebimizi oradan doldurmaya gelmedik. Bize göre Güdül’ün her köşesi Güdül’dür. Sorgun’dan Çağ’ına kadar Güneycesine kadar biz hizmet yapacağız. Bizim düşüncemiz niyetimiz budur. Bunu biliyorlar arkadaşlar. Bu konuda Güdül bağımsız adayını tercih ederek, özellikle bizi seçmeyen partiye cevabını verecek. Yani vatandaşa soracaksın, atamayla belediye başkanı oluşmaz. Güdül, bu seçimde bağımsız adayını seçerek bütün Türkiye’ye cevabını verecek." diye konuştu.

"GÜDÜL İÇİN ÇOK FAZLA PROJELERİMİZ VAR"

Güdül için yapmak istedikleri çok şeyler olduğunu, projelerinin çok olduğunu belirten Sağırlı, "Bir kısmını anlatacak olursak; iki aydır büyük şehir kaynakları, hükümetin kaynakları diye afedersiniz bir kilit taşı yetiyor. Köylü vatandaş, ayağı çamurdan kurtulsun diye, kilit taşına tav oluyor ne yapsın. Maalesef insanımızı bu duruma düşürdüler. Yapılması gereken vazifeyi maalesef, seçimde dilencilik yaptırıyorlar. Biz buna son diyoruz. Kilit taşı fabrikamızı kuracağız. Köylerde sadece cami önleri değil her tarafı kilit kaşı yapacağız. Bizim kaynağımız kendimiz. Biz Güdül’den don gömlek çıktık. Allah nasip etti her şeyimiz var. Paralarımızı harcayacağız, kendi paramızdan harcayacağız. Dünya Bankası, kobi'ler var, Avrupa Birliği fonları var." ifadelerini kullandı.

"ARKAMIZDA HÜKÜMET YOKSA İŞ YAPAMAYIZ DİYE BİR ŞEY YOK"

"Arkamızda hükümet yoksa iş yapamayız diye bir şey yok. Güdül’de hep hükümet vardı, neredeydiler? Neredeydiler?" Diye soran Sağırlı, şöyle devam etti: "Onun için biz dilencilik yapmayacağız. Kendi projelerimizi, kendi kaynaklarımızla, kendimiz bulacağız. Biz insanız, biz herkesle diyalog kurarız, bizim düşmanımız yoktur. Bizim önceliğimiz insanımızdır. Biz Güdül milliyetçisiyiz, Güdül partisinde buluşacağız. İnşallah güdül için olacağız. Güdül’ün her köşesi bizden sorulacak. Güdül, inanın 5 yılda Beypazarı’nı yakalayacak. Ben buna inanıyorum, sizin de inanmanızı istiyorum. Seçimi adaletle yapacağız, bütün insanlarımızla kucaklaşacağız. Bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, desteklerinizi bekliyorum."

CİHAN

Yorumlar