Google Yerel Seçim 2014 portalı 'Seçmen Sohbetleri'ne başlıyor

Yerel seçimler için özel olarak geliştirilen "Google Yerel Seçim 2014" portalında, belediye başkan adaylarının seçmenlerle biraraya geleceği "Seçmen Sohbetleri" başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Google Yerel Seçim 2014 portalı 'Seçmen Sohbetleri'ne başlıyor

Yerel seçimler için özel olarak geliştirilen "Google Yerel Seçim 2014" portalında, belediye başkan adaylarının seçmenlerle biraraya geleceği "Seçmen Sohbetleri" başlıyor. Kullanıcılar, seçim sohbeti için takvimlerine hatırlatma koyup yayınları Google+ etkinlik sayfasından veya YouTube kanalından naklen seyredebilecek. Seçim Sohbetleri, adaylarla seçmenleri biraraya getirerek karşılıklı iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla "hangouts on air" aracılığıyla canlı yayında, belirtilen gün ve saatte sorularına cevap almaları için tasarlandı.

Yerel seçime özel hazırlanan söz konusu portal, vatandaşlara seçimle ilgili haberleri takip etme, naklen yayınlarda adayları dinleme ve onlarla sohbet etme, seçim öncesinde trendleri, seçim günü ise sonuçları canlı olarak takip etme imkanı veriyor. İzmir’deki seçmen sohbetlerinin ilki, AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım ile 10 Mart Pazartesi saat 21.00’de olacak. Portala 11 Mart’ta MHP adayı Murat Taşer, 12 Mart’ta HDP eş başkan adayları Osman Özçelik ve Pınar Türk, 13 Mart’ta CHP adayı Aziz Kocaoğlu misafir olacak. CİHAN

Yorumlar