Gökçek: En çok oy veren ilçeden hizmete başlayacağım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Gökçek: En çok oy veren ilçeden hizmete başlayacağım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı. Seçilmesinin ardından AK Parti rozetini çıkarmayacağını belirten Gökçek, “Söz verdiğim gibi bana en çok oy veren yerden hizmete başlayacağım ve 5 yıl boyunca tamamına hizmet vereceğiz. Hizmette ayırım yok, sadece sıralama var. Bunu böyle vaat etmiştim, böyle devam edeceğim. Asfalt dökecekseniz, bir yerden başlayacaksınız ama hepsine dökeceksiniz. En çok oy veren yerden başlayarak sözümü tutacağım.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldıktan sonra Büyükşehir Belediye binasında basın toplantısı düzenledi. Sözünü tutmak için bugünden itibaren çalışmaya başlayacağını belirten Gökçek, “Ben rozetimi çıkarmayacağım ama halkım arasında ayrım yapmayacağım AK Partili bir belediye başkanı olarak bana oy veren, vermeyen herkese hizmet vereceğim. Ben rozetliyim ama insanlar arasında ayrım yapmam. Geçmiş dönemdeki hizmetler gibi devam edeceğiz.” diye konuştu.

Artık kirli siyasetin bittiğini ve seçim boyunca çok kirli siyasetler yapıldığını kaydeden Gökçek, “İnşallah kirli siyaset bitti. Temiz siyaset, Ankara’nın 5 milyon vatandaşının 3 milyon 600 bin seçmeninin, vermiş olduğu oya saygı duymak demektir, doğrudan doğruya. Vatandaş 5 kez beni seçmiştir. Ankaralı 5 sefer üst üste hata yapmaz. Ankaralı 5 kez bizi seçtiğine göre, biz bu işi Allah’ın izniyle hak ettik. Ankaralı vermiş olduğumuz hizmetlerden memnun. İnşallah bu hizmetlere vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

5 yıl boyunca Ankaralı'ya hizmet için elinden geleni yapacağını kaydeden Gökçek, “Benden sonraki belediye başkanı olacak arkadaşa çok daha güzel bir Ankara bırakmak için her türlü gayreti sarf edeceğiz. Söz verdiğim gibi bana en çok oy veren yerden hizmete başlayacağım ve 5 yıl boyunca tamamına hizmet vereceğiz. Hizmette ayırım yok sadece sıralama var. Bunu böyle vaat etmiştim, böyle devam edeceğim. Asfalt dökecekseniz, bir yerden başlayacaksınız ama hepsine dökeceksiniz. En çok oy veren yerden başlayarak, sözümü tutacağım.” açıkmasında bulundu.
CİHAN

Yorumlar