Gökçek, CHP'li Nazlıaka'yı hedef aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'yı hedef aldı

Google Haberlere Abone ol
Gökçek, CHP'li Nazlıaka'yı hedef aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sitesiTwitter’dan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı borç iddiaları yüzünden alaycı ifadelerle hedef aldı.
 
Kiraladığı otobüse nakit vermediği iddia edilen Aylin Nazlıaka’ya hitaben “Seni 7500 TL için rezil ettirmeyiz.... CHP’li delegelere söyle... Melih arkamda... Sırtım yere gelmez de.. Seni ne edip yine MV edecez” halinde tweetler attı.
 
Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ‘paralelci’ olmakla suçlayıp istifaya çağırma edince, Arınç’tan aşırı katı bir cevap gelmişti. Arınç’ın “Ankara’yı parsel parsel enlem yapıya satmakla” eleştirip, “Böyle 100 konu var” dediği Gökçek de, Arınç’la mahkemede hesaplacağını açıklamıştı.
 
Bunun üstüne Arınç “Mahkemeye gidersek bana bir takım sorular sorulur ben de cevap verirsem kim ziyan görür bilemem” yanıtını vermişti.
 
Bu tyükselişmalara el koyan Başbakan Ahmet Davutoğlu, her iki tarafı da uyardığını açıklamış, arkasından Gökçek bundan sonra bu konu için konuşmayacağını söylemişti.
 
İŞTE ARINÇ'IN NAZLIAKA TWEETLERİ

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar