Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Osmaniye’de esnafları ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Osmaniye'de partisinin seçim bürosunu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Osmaniye’de esnafları ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Osmaniye'de partisinin seçim bürosunu ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hasan Emir Aslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, Belediye başkan adayı Mehmet Gürbüz, ilçe belediye başkan adayları ve partililer tarafından karşılanan Kılıç, “Her zaman olduğu gibi halkımızla milletlimizle beraber, el ele, kol kola yürümeye devam edeceğiz, hazırlıklarımızı yapacağız. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra da çalışacağız.” dedi.

Dün gittiği Mersin'de Büyükşehir Belediyesi'nce 17'nci Akdeniz Oyunları'yla ilgili hazırlatılan afişleri eleştirdi. Kılıç, “Mersin'de bazı pankartlar billboardlar gördüm. Mevcut belediye başkanı 'Akdeniz Oyunları'nı Mersin'e getirdik' gibi bir takım pankartlar asmış. Bütün Türkiye, dünya biliyor ki Akdeniz Oyunları'nın Mersin'e gelmesinin arkasındaki irade başbakanımıza ve hükümetimize aittir. Buna rağmen billboarda çıkıp da 'Bunu biz getirdik' diyorsa, onun ne anlama geldiğini size bırakıyorum.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından seçim bürosundan ayrılan Bakan Akif Çağatay Kılıç, yürüyerek çarşı merkezini gezip esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafla sohbet eden Bakan Kılıç, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumuna giderek öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Kılıç, daha sonra yapımı devam eden 2 bin seyirci kapasiteli Olimpik Yüzme Havuzu ile Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Tesislerin Osmaniye’de spor açısından önemli olduğunu belirten Bakan Kılıç, “Osmaniye’ye spor alanında yeni tesisler yapacağız. Osmaniye’mizin eksiği kalmayacak.” dedi.
CİHAN

Yorumlar