Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mersin'de MHP seçim bürosunu ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi programa katılmak için geldiği Mersin'de MHP'nin seçim bürosunu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mersin'de MHP seçim bürosunu ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi programa katılmak için geldiği Mersin'de MHP'nin seçim bürosunu ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında emekli bir vatandaş, Bakan Kılıç'ın elini sıkmak istemedi.

Bakan Kılıç Mersin ziyaretine ilk olarak Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ederek başladı. Daha sonra merkez Yenişehir ilçesine gelen Bakan Akif Çağatay Kılıç esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Kılıç'ın esnaf ziyareti sırasında PTT şubesindeki para çekme makinası önünde bekleyen bir vatandaşla hal hatır sorup tokalaşmak istedi. Vatandaş ise ne yapalım işte emeklinin hali diye cevap vererek Bakanla tokalaşmak istemedi. Bakanın eli bir süre havada kalırken ısrar üzerine vatandaş elini uzattı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Bakan Kılıç güzergahı üzerinde bulunan MHP'nin Yenişehir seçim bürosunu da ziyaret etti. Bakan Kılıç burada sıcak bir şekilde karşılandı. MHP'li yöneticiler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek seçim döneminin huzurlu geçmesi temennisinde bulundu. Bakan Kılıç, MHP'lilerin çay ikram etme isteğini işlerinin yoğunluğu nedeniyle kabul etmedi. Bakan Kılıç ziyareti sırasında vatandaşlar sohbet edip sorunlarını dinlerken bir simitçiden kendi parası ile aldığı simitleri gazetecilere ikram etti.
CİHAN

Yorumlar